9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!
Szűrők
Bruttó ár
1789Ft Ft5291
Gyártó
(8)
Átmérő
mm (2)
mm (2)
mm (2)
mm (2)

 Egyedi csomagajánlataink

Termékeink

Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Carp Academy monofil zsinór


A Carp Academy minden hazai horgász számára ismerősen csenghet. A horgászat teljes eszközigényét lefedve kínál számunkra jó minőségű eszközöket valóban elérhető áron. A pontyhorgászat szerelmeseinek biztosan nem kell bemutatni ezt a gyártót, hiszen mindenkinek található egy-egy kellék az eszköztárában ezzel a névvel ellátva. Túlzás nélkül kijelenthető, hogy itthon horgászok ezrei használják nagy megelégedéssel a Carp Academy termékeit hosszú évek óta.

Idén mutatkozott be a Carp Academy pontyhorgászatra szánt monofil főzsinórja, amely a színe után a Deep Purple nevet viseli. A korszerű technológiával készült zsinór bizony sok neves gyártó termékével képes felvenni a versenyt kopásállóságban, dobási tulajdonságokban, csomótűrésben.

Két kiszerelésben elérhető, így 300 vagy 1000 métert vásárolhatunk attól függően, hogy hány darab és milyen típusú orsót szeretnénk feltölteni fele. A pontyhorgászatban alkalmazott legelterjedtebb átmérőkben készül, melyek 0,25, 0,28, 0,30, és a 0,35 milliméter. Nyúlási toleranciájának köszönhetően a közeli horgászatoknál is sikerrel alkalmazható. Jól ismert, hogy az egységnyi nyúlás kevesebb, ha egyszerre kis mennyiségű zsinórunk van kint és ilyenkor okozhat meglepetést egy-egy agresszívabb kapás, de egy erőteljesebb kirohanás akár szakadást is eredményezhet. Ezt küszöböli ki számunkra a jól megtervezett nyúlási mérték, amely a hal küzdelmét és a fárasztás hibáit is korrigálja.

A Carp Academy Deep Purple monofil zsinór színe lila. Ez nem pusztán egy jelentéktelen tényező, amellyel minden gyártó szeretné megkülönböztetni a saját termékét a többitől. A zsinór színének szerepe van. Örökös vita, hogy mennyire tanácsos élénk színű zsinórokat használni, lát-e a hal színeket és riasztják-e azok a halat? Ezt egyelőre csak találgatni lehet, de a lila színnel sikerült elérni azt a köztes állapotot, amikor fent, a horgász számára még jól látható a zsinór akár lámpafénynél is, de lent a vízben már megfelelő rejtést biztosít.

A Carp Academy monofil zsinórok kedvező tulajdonságai között említhetjük még az alacsony árat, mellyel bőven az azonos kategóriás társai alá pozícionálta be magát, ezáltal elérhetővé téve a hasonló minőséget.

Mutass többet
Találatok száma: 8