Carp Academy monofil zsinór


A Carp Academy minden hazai horgász számára ismerősen csenghet. A horgászat teljes eszközigényét lefedve kínál számunkra jó minőségű eszközöket valóban elérhető áron. A pontyhorgászat szerelmeseinek biztosan nem kell bemutatni ezt a gyártót, hiszen mindenkinek található egy-egy kellék az eszköztárában ezzel a névvel ellátva. Túlzás nélkül kijelenthető, hogy itthon horgászok ezrei használják nagy megelégedéssel a Carp Academy termékeit hosszú évek óta.

Idén mutatkozott be a Carp Academy pontyhorgászatra szánt monofil főzsinórja, amely a színe után a Deep Purple nevet viseli. A korszerű technológiával készült zsinór bizony sok neves gyártó termékével képes felvenni a versenyt kopásállóságban, dobási tulajdonságokban, csomótűrésben.

Két kiszerelésben elérhető, így 300 vagy 1000 métert vásárolhatunk attól függően, hogy hány darab és milyen típusú orsót szeretnénk feltölteni fele. A pontyhorgászatban alkalmazott legelterjedtebb átmérőkben készül, melyek 0,25, 0,28, 0,30, és a 0,35 milliméter. Nyúlási toleranciájának köszönhetően a közeli horgászatoknál is sikerrel alkalmazható. Jól ismert, hogy az egységnyi nyúlás kevesebb, ha egyszerre kis mennyiségű zsinórunk van kint és ilyenkor okozhat meglepetést egy-egy agresszívabb kapás, de egy erőteljesebb kirohanás akár szakadást is eredményezhet. Ezt küszöböli ki számunkra a jól megtervezett nyúlási mérték, amely a hal küzdelmét és a fárasztás hibáit is korrigálja.

A Carp Academy Deep Purple monofil zsinór színe lila. Ez nem pusztán egy jelentéktelen tényező, amellyel minden gyártó szeretné megkülönböztetni a saját termékét a többitől. A zsinór színének szerepe van. Örökös vita, hogy mennyire tanácsos élénk színű zsinórokat használni, lát-e a hal színeket és riasztják-e azok a halat? Ezt egyelőre csak találgatni lehet, de a lila színnel sikerült elérni azt a köztes állapotot, amikor fent, a horgász számára még jól látható a zsinór akár lámpafénynél is, de lent a vízben már megfelelő rejtést biztosít.

A Carp Academy monofil zsinórok kedvező tulajdonságai között említhetjük még az alacsony árat, mellyel bőven az azonos kategóriás társai alá pozícionálta be magát, ezáltal elérhetővé téve a hasonló minőséget.

Gyártó/Forgalmazó: Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászzsinór, horgászati célra. Főzsinórnak és horog-előkezsinórnak egyaránt használható.

A horgászzsinór anyaga: nylon

Tisztítása: -

Gyermekektől elzárva tartandó! 

Nem lebomló anyag, kérjük a kijelölt hulladékgyűjtőbe dobja!

Mutass többet
Találatok száma: 25
Lista szűrése