Horog csali

Gyermekkoromban a kis csatornai horgászatunk abszolút egyszerű volt. Édesapám hozta a 2 botot, míg nekem a kistáskámban csörgött egy doboz giliszta egy kisdoboz csonti, egy doboz csemegekukorica és az elengedhetetlen paprikás kenyér. Így indultunk el mindig horgászni.

A horog csalik azért mára már egy jókora fejlődésen estek át. Mára már találhatunk üveges keményebb és nagyobb kukoricákat is, amiről anno csak álmodoztunk. Mára elengedhetetlen 4fajta kifejezetten hatásos horogcsalit szeretnék bemutatni amit, megtalálhattok online horgászboltunkban.

Első a Haldorádó Üveges Kukorica. A pellettel való horgászat egyre nagyobb térhódítása mellett, mind a mai napig egyértelműen a kukorica bizonyul a leguniverzálisabb, minden vízen és minden körülmények között legtöbb halat (főként pontyot és amurt) adó csalinak. A HALDORÁDÓ KUKORICA TUNING névre keresztelt új csali kollekció 11 különböző ízben kerül forgalomba.

Következő a egy igen különleges horog csali a Carp Zoom Lupin-Csillagfürt. A csillagfürtöt nem véletlenül használják halak takarmányozására. Fehérjetartalmának és tápértékének köszönhetően kedvelt és sikeres horgász csali is. Hajszál vagy szilikon előkén felkínálva a pontyok és amurok ellenállhatatlan csemegéje, de tökéletes alapetetésbe is. Sok-sok nagy testű amurt köszönhetek már ennek a csalinak.

Következő a Haldorádó HALCOHOL Üveges Tigrismogyoró - Tigrismogyoró Mix. Ősrégi fogós csali a pálinkás kukorica, amely hideg vízben a pontyok, nyáron pedig az amurok kedvelt csemegéje. Sokan mind a mai napig otthon készítik el kedvenc pálinkájukkal. 2021-ben kerül forgalomba a Haldorádó sikeres szilvapálinkában ázó üveges kukorica csali családja. Három különböző változatban kerülnek forgalomba. Törpeharcsás vizeken is bevethető, oda a keménykukoricát és a tigrismogyorót javasoljuk.

Végére hagytam az igazi csemegét, ami számomra óriási lehetőséget nyitott meg a Dynamite Baits Durable Hook Pellet . Többféle méretben is kapható. Rendkívül hatásos feeder és match csali a Dynamite Baits kínálatából. A folyamatos teszthorgászatok során nagyon eredményesnek bizonyult a termékcsalád. Mind agyonhorgászott, mind vad vizeken sikeresen adta a halat, kapásszegény környezetben is aktívan felkelti a halak érdeklődését. Hideg és nyári meleg vízben is sikeres horgászatokat eredményez, kiemelkedő fogási eredményekkel. Aroma világa egyenletesen oldódik a vízben, messziről a horoghoz csábítva a ponty és keszegféléket. Én személy szerint spiccbotos technikával is szívesen használom ezt a fajta csalit.

Mutass többet
Találatok száma: 70
Lista szűrése