Szűrők
Bruttó ár
989Ft Ft5591
Gyártó
(1)
(2)
(13)
(11)
(17)
(14)
(1)
Raktáron
(13)
(46)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Dip

A modern horgászat elengedhetetlen eszköze az újabbnál-újabb dolgok kipróbálása és alkalmazása. A nagyobb példányok a korral okosodnak és elkerülik a már jól ismert ízt, amihez fájdalmas horog ütötte seb párosul. Bojlinkat könnyedén változatos dippekbe márthatjuk így téve fogósabbá a csalinkat. A dippek állaga is igen változatos. Általában aránylag sűrű folyadék, de akad hígabb és mára már por alapú dippek is forgalomba vannak. Alkalmazhatjuk a boltok polcain lévő termékeket is de akár saját készítésű dippekkel is próbálkozhatunk. A folyékony dippek hatásfokát növelhetjük, ha a bojlink után egy kis szivacsot rögzítünk, amely megszívja magát és így hosszabb ideig engedi ki magából a csalogató anyagot.

A Dynamite Baits "The Source" Horog Dip Concentrate és a Dynamite Baits Complex-T Dip a kedvenceim közé tartoznak. A csali nyitott struktúrája támogatja az ízanyagok könnyebb kibocsátását, mint a Haiths CLO, előemésztett máj, Antarktisz krill és LT 94 halliszt - melyek még a hideg vízben is jól működnek. Egyéb összetevője, a Spirulina, mely ismert a kivételesen jó emészthetőségéről, fehérjéket, aminosavakat és hét fajta vitamint is tartalmaz.

A harcsa horgászok sem panaszkodhatnak, hiszen itt vannak a Carp Zoom Catfish Dip több ízben, a Dynamite Baits Bloodied Eel Catfish Dip és a Dynamite Baits Squid Liver Bait Dip. Ezek a dippek halkivonatban gazdagok, erősen halas jellegűek. A magas hatásfoka a sűrűségében rejlik, hiszen bármihez hozzátapadnak és a meder alján, lassan oldódva fejtik ki a hatását.

A következő széria a SBS Turbo Bait Dip 80ml 3 az 1-ben, amely teljes palettájában jelen van webshopunkban. Az SBS 3 in 1 Turbo Bait Dip elnevezés nem a véletlen műve, hiszen 3 féle alkalmazási mód is rendelkezésünkre áll a termék használatakor .Első és egyben a legelterjedtebb felhasználási mód, amikor a felkínált csalit a folyadékba mártjuk. A sűrű folyadék a vízbe érkezés után folyamatosan oldódva képez illatfelhőt, mely kb. 30–40 perc elteltével fog teljesen leoldódni a csaliról, majd elterül körülötte. Második felhasználási mód, amikor PVA hálóra juttatunk a folyadékból. Vízbe érkezve a háló feloldódása után a folyadék a vízközt fog elterülni. A harmadik felhasználási mód, ha a csalizásra szánt bojliból néhány szemet a dipben hagyunk. A dip hihetetlen módon megkeményíti a golyókat. Minél tovább hagyjuk őket a sűrítményben, annál keményebb és aromásabb horogcsali lesz az eredmény.

Végül, de nem utolsó sorban szeretném megemlíteni a The One The Big One Dipet A Big One kollekció tagjai a Big One bojli Dip, amely tömény formában, koncentráltan tartalmazza azokat a folyékony összetevőket, amelyeket a Big One  kész bojli. Egyszerűen csak mártsuk bele csalinkat, sűrű állagának köszönhetően vízbe érkezéskor hatása azonnal érvényesül, és még az étvágytalan halakat is kapásra ösztönzi. Erőteljes lazacos, chilis illatának a pontyok egyszerűen képtelenek ellenállni. A PVA termékeket nem oldja. Már kis mennyiségben is hihetetlenül attraktív hatással bír. Segítségével minden horog csali vonzóhatása megnövelhető. 

Mutass többet
Találatok száma: 59
Lista szűrése