KORDA monofil zsinór


A Korda a tőle megszokott magas minőségben gyárt monofil zsinórokat is. Található a termékpalettájukon főzsinór, előkének szánt felvastagodó zsinór, vagy vízközti, ún. Zig Rig szerelékhez passzoló zsinór is. Általánosságban mindegyikre jellemző a rendkívül alacsony nyúlás és a magas csomótűrő képesség.

Ha a Korda zsinórok valamelyikével szeretnénk feltölteni az orsóinkat, bátran válasszuk a Touchdown széria valamelyikét. Az 1000 méteres kiszerelésnek köszönhetően a nagy zsinórkapacitással rendelkező dobokra is elegendő mennyiséget kapunk. Elérhető 0,30mm, 0,35mm, 0,40mm, 0,43mm átmérőben és zöld, ill. barna színben. Mindezt fémdobozban kapjuk, amely garantálja számunkra, hogy a használatig semmilyen sérülés nem érte a zsinórt. 250 méterenként egy matrica jelöli az adott szakaszt, így a felcsévélés során könnyedén kiszámolhatjuk, hogy hol tartunk.

A Korda Basix monofil főzsinórja azoknak lehet megfelelő választás, akik hasonló minőséget keresnek elérhetőbb áron. A Korda által létrehozott Basix sorozatra jellemző a kisebb választék, de cserébe kedvezőbb áron. A Basix Mainline két átmérőben (0,35mm és 0,40mm) és egy színben kapható (Camo Green – álca zöld), viszont meglepő módon két kiszerelésben (500m és 1000m).

Speciális termék a Korda kínálatában a mindkét végén változó átmérővel gyártott főzsinór. A Subline Tapered Mainline vagy a Long Chuck Tapered Mainline egyaránt bírja a nagy erejű, távoli dobásokat, az előtétzsinór és a főzsinór közötti csomót helyettesíti a változó átmérő, és szakadás vagy elhasználódás esetén a zsinórt megfordítva ismét használható.

Ha csak vastagodó dobóelőke változatot keresünk, Tökéletes választás lehet a Long Chuck Tapered Leader vagy a Subline Tapered Leader, melyek a fent említett típusok testvérváltozatai, hordozva azok tulajdonságait.

Említésre méltó még a Korda Zig Line típus, amely dedikáltan a vízközti horgászat módszeréhez ajánlott. Ha a pontyok nem a fenéken vagy annak közelében táplálkoznak, sikerrel vethetjük be ezt a módszert, melyhez elengedhetetlen egy jó minőségű, kifejezetten vízközti horgászatra szánt zsinór.

Ha valódi minőséget keresünk és egy olyan termékcsoportot, amely Európa szerte mindenhol letette a névjegyét a nagyhalas horgászat terén, keressük a Korda monofil termékeit!

Gyártó/Forgalmazó: Korda Europe BV, Hollandia, 6460 BC Kerkrade, PO BOX 1148

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászzsinór, horgászati célra. Főzsinórnak és horog-előkezsinórnak egyaránt használható.

A horgászzsinór anyaga: nylon

Tisztítása: -

Gyermekektől elzárva tartandó! 


Nem lebomló anyag, kérjük a kijelölt hulladékgyűjtőbe dobja!

Mutass többet
Találatok száma: 22
Lista szűrése