9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Carp Spirit spod bot

Jónéhány éve hódít már az etetőrakétázás a pontyhorgászok körében. Nem csoda ez, hiszen a halfogás és általában a sikeres pontyhorgászat alapkövetelménye a pontos, minőségi, folyamatos etetés. A távoli helyek megszórása gombócdobálással lehetetlen, ezért ennek az egyik legegyszerűbb módja a magvak, pelletek etetőrakétával történő bejuttatása.

A legtöbb gyártó erre a célra külön botokat kínál. Ezek a szó legszorosabb értelmében nem horgászbotok, hiszen ezeket soha nem a hal megakasztására, fárasztására használjuk. Ezek az eszközök jóval erősebbek, vastagabb falúak, és jellemzően más nyélkialakítást kapnak. Ezek a spod botok.

Tekintettel arra, hogy egy megtöltött Spod rakéta sokkal nehezebb és kevésbé aerodinamikus, mint a végszerelékünkön található nehezék vagy kosár, különösen fontos az extra teljesítmény annak érdekében, hogy a meghorgászni kívánt helyet elérhessük vele, bármilyen messze is legyen az.

A Carp Spirit 2019-es Blax sorozata mindjárt két típusú spodbotot is tartalmaz. Mindkét bot 3.60m, ami jó dobótechnika mellett bőven elegendő a 100m feletti dobások eléréséhez, viszont használatuk kényelmes. Mindkét változat erőteljes, de progresszív akcióval rendelkezik, és óriási erőtartalék rejlik bennük. Nyéltagjuk végén csúszásgátló bevonattal ellátott vastagított markolatrész kapott helyet, így biztos fogást találhatunk az igazán nagy erejű dobások során is. A kéttalpas SIC vezetőgyűrűk biztosítják a zsinór akadálytalan kifutását, és tökéletesen ellenállnak a fonott zsinór koptató hatásának is.

A BLAX Spod botok standard 2 és 3 részes változatban is kaphatók, így azok számára is ideális választás lehet, akik valami miatt helyszűkében vannak vagy csak helytakarékosak. A háromrészes változat terhelhetősége 4.5lb, míg a kétrészesé 5lb. 

Természetesen nem utolsó szempont az ár sem. A Carp Spirit Blax Spod botok kiemelkedő teljesítményt kínálnak megfizethető ár mellett, kézbe fogva őket egy jóval magasabb minőségű eszköz érzetét keltik.

A spodbotok mára minden pontyhorgász felszerelésének kulcsfontosságú elemét képezik. Aki a Carp Spirit Spod botok mellett dönt, biztosan nem fog csalódni, hiszen hibátlan teljesítményt kap úgy, hogy nem kell mélyre nyúlni a pénztárcában!

 
Mutass többet
Találatok száma: 2