Szűrők
Bruttó ár
374Ft Ft3591
Akciós / Új
(1)
(1)
Gyártó
(9)
(24)
(10)
(3)
(26)
(19)
(13)
(12)
(4)
(5)
(2)
(4)
Legnépszerűbb termékeink
(1)
Raktáron
(88)
(46)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Bojlis forgók, kapcsok

Jellemzően ezek a horgászfelszerelésünk legapróbb alkotóelemei, mégis óriási jelentőséggel bírnak. Minden gyártó igyekszik egy kicsit egyedivé, ügyesebbé változtatni a termékeit, hogy az adott felhasználási körülményeknek minél inkább megfeleljen.

Nem szabad alábecsülni az aprócikkek jelentőségét, melyre a legjobb példa az elmúlt évek legnagyobb újítása: a mára már minden gyártó kínálatában szereplő és teljesen hétköznapivá vált gyorscsatlakozó (quickchange). Kevesen tudják, hogy ennek megalkotása a FOX-nak köszönhető. A maga idejében hatalmas vívmánynak számító alkatrész óriási sikerét az adta, hogy lehetővé tette a szerelék cseréjét annak megbontása nélkül. Egy csapásra oldotta meg ezt a problémát és így lett a bojlis horgászat nélkülözhetetlen kiegészítője. Látható tehát, hogy még egy ilyen kicsi, jelentéktelennek tűnő kiegészítőt is lehet és érdemes tökéletesíteni.

A különböző bojlis kapcsok és forgók változatai tökéletesen letükrözik a horgászok igényeit. A bojlis horgászat is folyamatosan fejlődik és a végszerelékek egyre finomodnak. A legkülönfélébb típusokkal találkozhatunk a boltok polcain. Teljesen másra van szükség egy egyszerű csúszó végszerelék elkészítéséhez, mint egy helikopter vagy ólomelhagyós szerelékhez. Ha jó ár-érték arányú terméket szeretnénk vásárolni, válogassunk a hazai gyártók (Carp Academy, Carp Zoom) kínálatából.

A Carp Spirit termékeit sokan félve próbálják ki, pedig igen magas minőséget képviselnek megfizethető áron, a Prologic pedig a többi gyártóhoz viszonyítva nagyobb mennyiséget kínál az egyes forgókból, kapcsokból; ráadásul mindezt egy praktikus tároló dobozkában adja. A Ridgemonkey az aprócikkei esetén is igyekszik valamilyen egyedi megoldást a termékbe csempészni, így a kapcsok esetén is jó választás lehet a márka. A legszélesebb kínálatot ezekből az aprócikkekből talán a FOX és a Korda kínálja számunkra. Minden felmerülő igényt figyelembe véve alkották meg a termékpalettájukat, ezáltal bármilyen szerelék összeállításához megtaláljuk a megfelelő kiegészítőt.

Általánosan elmondható, hogy a minőségi kapcsok és forgók valamilyen rejtőszínnel rendelkeznek. Ha lehet, kerüljük a fényes, csillogó felületű darabokat. Sajnos a legtöbb horgász számára elkerülhetetlen, hogy időnként a kapcsokból, forgókból néhányat odaadjon a víznek, ezért sokan fogyóeszközként tekintenek ezekre a kiegészítőkre. Ne becsüljük le a jelentőségüket, hiszen minden lánc olyan erős, mint a leggyengébb láncszem, így hiába a jó felszerelés, ha ezen megy el a halunk.

Gyártó/Forgalmazó: 
Avid Carp - Preston Innovations Europe, Belgium, 21255 Beerse, Dennenlaan u 3/A
Carp Academy - Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14
Carp Zoom -  Fisch Kft, 2800 Tatabánya, Kossuth Lajos u. 55.
Carp Spirit - Rapala VMC France S.A.S Franciaország, 90140 Bourogne, des Chénes u.3
Korda - Korda Europe BV, Hollandia, 6460 BC Kerkrade, PO BOX 1148
Prologic - Svendsen Sport A/S, Dánia, 4621 Gadstrup, Erhervervsparken  u.14
RidgeMonkey - Energofish KFT, 1201 Budapest, Helsinki u.75
CTec -  Spro Deutschland GmbH, Németország, 40472 Düsseldorf, Kanzlerstabe u.4.
The One - Energofish KFT, 1201 Budapest, Helsinki u.75
Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. A végszerelékek fontos része. Ezekkel a kapcsokkal tudjuk a végszerelénkünkhöz kapcsolni a a súlyokat, etetőkosarakat vagy a horogelőkénket. A forgók segítségével védjük meg a zsinórjainkat a becsavarodástól.
Bojlis forgók - kapcsok anyaga: fém, műanyag
Nem játék, gyermekektől elzárva tartandó! 
 
Mutass többet
Találatok száma: 134
Lista szűrése