Bojli Védő Háló

Hazánkban az utóbbi évtizedben drasztikusan megnövekedett azon vizek száma, melyekben a törpeharcsák túlszaporodtak.  Megnövekedett egyedszámuk páratlan falánksággal társul, a horgászok által felkínált csalit, ahogy vízbe ér szinte azonnal, a pontyoknak esélyt sem hagyva támadják meg, arról nem is beszélve, hogy a csalinak huzamosabb ideig kellene érintetlennek maradni ahhoz, hogy az öregebb egyedek megfogására is reális esély nyíljon. Azokra a tippekre próbálok rávilágítani, hogy hogyan is tehető eredményessé a pontyhorgászat ezeken a nem éppen könnyű vizeken.

A mohó kis halacskák elleni védekezésnek több módja is van, amelyek mindegyike egyenként megkönnyítheti és eredményessé teheti a pontyhorgászatunkat, nézzük sorban, mik is lennének ezek az apró kis finomságok! Ahogyan a horgászatban általában jellemző, itt is az apró részleteken van a hangsúly, mely alapjaiban változtathatja meg egy-egy horgásztúra végkimenetelét.

Teljes kínálat csalivédő zsugorcsövekből, amelyek megvédik a csalit a kellemetlenkedő apró halaktól, törpeharcsáktól és a rákoktól. Többféle méretben kaphatók, 12-32 mm-es csalikhoz használhatók. Fontos része a kínálatnak a rikító narancs és rikító sárga színű verzió, néhány extrém helyzetben a csalinkból csak egészen kis darabka marad, még a védő cső ellenére is, ilyenkor nagyon fontos, hogy legalább valami vizuális ingert tudjunk biztosítani, ami észrevehetővé teszi a csalinkat, felkelti a pontyok kíváncsiságát és arra ösztönzi őket, hogy megkóstolják, mi maradt a csaliból. Különösen éjjel lehet ez a siker kulcsa, elkerülhetjük, hogy reggelig ülünk az üres horgos szerelék mellett. 

Tökéletes az egyéb módon nehezen felkínálható csalik prezentálásához

Ideális olyan csalikhoz, mint a kenyér, csemegekukorica, paszta, rák, sajt, mini pellet stb.

Gyártó/Forgalmazó:

Carp Spirit -  Rapala VMC France S.A.S Franciaország, 90140 Bourogne, des Chénes u.3

Fox - Fox International Group LTD. Belgium, 21255 Beerse, Dennenlaan u 3/A

Korda - Korda Europe BV, Hollandia, 6460 BC Kerkrade, PO BOX 1148

Prologic - Svendsen Sport A/S, Dánia, 4621 Gadstrup, Erhervervsparken  u.14

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. A puha csali védelmére szolgáló háló.

Bojlis kellékek anyaga: műanyag

Nem játék, gyermekektől elzárva tartandó! 

Mutass többet
Találatok száma: 14
Lista szűrése