Szűrők
Bruttó ár
29989Ft Ft117591
Akciós / Új
(2)
Gyártó
(3)
(1)
(2)
(1)
(3)
(3)
Legnépszerűbb termékeink
(2)
(1)
Raktáron
(5)
(8)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Feeder szék

A profi feeder horgászat egyik kötelező eleme a megfelelő, a módszerhez tökéletesen alkalmazkodó feeder szék. Ez abban különbözik a hagyományos horgászszékektől, hogy a kényelem helyett elsősorban a funkcionalitást helyezi előtérbe. Természetesen ne gondoljuk, hogy kényelmetlen egy ilyen szék, de az elsődleges szempont ezeknél a típusoknál mindig a jól felszerelhetőség.

Gondoljunk csak bele: egy versenyen, ahol másodpercek is dönthetnek a végeredményről, ott minden centiméter számít és fontos, hogy az összes felszerelésünk karnyújtásnyira legyen tőlünk. Nem találunk karfát, hiszen csak útban lenne, nincs fejtámla, mivel egy intenzív feederhorgászat során nincs lehetőségünk hátra dőlni, különösen versenykörülmények között. Itt minden fölöslegesnek ítélt rész el van távolítva a legfőbb cél, azaz a halfogás érdekében.

Egy ilyen széket rendkívül sokféle módon variálhatunk és a saját magunk számára leginkább szükséges kiegészítőkkel láthatunk el. A sokoldalúságát a számtalan feeder adapter adja, amit a szék lábait alkotó rudakra tudunk rögzíteni. Ezek általában 25mm és 36mm átmérőjű bilinccsel rögzülnek, melyek között a kompatibilitás sem probléma, hiszen az olyan nagy múltú és a feederezésban nagy tapasztalatot szerzett gyártók, mint a Matrix vagy a Daiwa átalakítót is kínál a termékeihez. Folyamatosan fejlesztik a feederezés nélkülözhetetlen elemeit a hazai gyártók is, így a by Döme Team Feeder adapterezhető fotel is nagyszerű választás lehet. Ez egy igen jól átgondolt termék, ötvözi Döme Gábor komoly horgásztapasztalatát a modern megoldásokkal. Érdekes különlegesség, hogy a szék összehajtásához nem szükséges kivenni a lábakat, így kényelmesebb és gyorsabb a szállítás.

Érdekes megoldás még a szintén by Döme márkájú feeder rotary box is, ami egyfajta átmenet a kényelmes horgászszékek és a praktikus feederszékek között. Rendelkezik minden olyan tulajdonsággal, ami egy feederszéktől várható, de a vastag párnázásnak és az ülőfelület minőségi borításának köszönhetően hihetetlenül kényelmes. A szék 360 fokban elfordul, így a horgászat során rendelkezésünkre álló helyet teljes mértékben kihasználhatjuk.

Közös jellemzője a feeder székeknek még, hogy az állítható lábaknak köszönhetően még egyenetlen, vagy lejtős talajon is felállíthatók és biztonságosan használhatók.

Mutass többet
Találatok száma: 13
Lista szűrése