Szűrők
Bruttó ár
1988Ft Ft9992
Akciós / Új
(4)
Gyártó
(1)
(2)
(2)
(3)
(1)
(2)
(1)
(2)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(1)
(1)
(2)
Raktáron
(12)
(7)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Kéztörlők

Mindenkivel megesett már hogy miután az etetőanyaggal megtölti a kosarát vagy éppen egy ragacsos dipbe mártja csaliját és a kezén marad egy kevés. Ezután ha bedobni készünk akkor a szeretett felszerelésünk bánhatja. Ilyen esetekre ajánlott kéztörlőt hordani magunkkal. Ezeknek a kéztörlőknek a nagy része minőségi anyagokból készül mint például a pamut vagy mikroszálas anyagok. Kiválóan alkalmazhatóak felület tisztításra vagy kéz tisztításra mielőtt a horgász felszereléshez nyúlnánk. Több gyártó is készített már ilyen kéztörlőket.

  • Korda.  Mikroszálas anyaga miatt nem okoz karcot a használata a prémium minőségű horgászcikkeken sem. Nagy nedvszívó képességű kéztörlő, igényes Korda logóval
  • Ridgemonkey. 100%-os pamut törölköző szett a RidgeMonkey-től. Elegáns, szolid márkázás jellemzi ezt a 2 darabból álló kéztörlő szettet. Felhasználhatósági kimeríthetetlen a horgászat és akár kempingezés során, mely RidgeMonkey kedvelőknek igazi relikviális kiegészítő lehet, akár ajándéknak is.
  • Daiwa. Ez a kis, praktikus törölköző a tépőzáras szalag segítségével könnyen rögzíthető a nadrágszíjhoz vagy zsebhez is. Ideális kézszárításra, törlésre. Gépben mosható.
  • Fox Matrix.  Domború Matrix logóval ellátott kéztörlő, 130 gsm sűrűségű anyag.

Szinte mindenki megtalálhatja kedvenc gyártójától a felszerelésébe illő törlőt. Ha te is megtaláltad a kedvencedet és nem szeretnéd összepiszkolni a felszerelésed akkor látogasd meg horgászboltunkat vagy vásárold meg online a webáruházunkból.

 
Mutass többet
Találatok száma: 19
Lista szűrése