Szűrők
Bruttó ár
4389Ft Ft85491
Akciós / Új
(3)
Gyártó
(8)
(8)
(7)
(12)
(45)
(1)
(3)
(3)
(19)
(8)
(2)
(5)
(2)
Hossz (m)
(1)
(1)
(1)
(2)
(3)
(1)
(8)
(2)
(1)
(1)
(2)
(8)
(27)
(24)
Raktáron
(59)
(65)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Bojlis Bottáska

Kedvenc hobbink féltve őrzött eszközeit illik védeni szállítás közben, vagy használaton kívül is. Talán a legérzékenyebbek a botok, melyeket megfelelő botzsákban tartva megóvhatunk a sérülésektől. A botzsákok választéka viszont hatalmas, ezért próbálunk egy kis segítséget adni, hogy milyen esetben, melyik zsák lehet a logikus és optimális választás. Ebben az írásban a bojlis bottáskákról lesz szó. A Halcatraz Horgászcentrumban nagy a választék. Sok különböző méretű, egy vagy több fakkos kivitelben. Különböző márkák mint például a: Fox, Daiwa, Carp Spirit, Carp Academy, Nevis, Carp zoom és még sorolhatnánk. 

Az évről évre gyarapodó horgászfelszerelés arzenál megkívánta, hogy egy időben több botzsákot használjak. Az alábbiakban összefoglaljuk azokat a tulajdonságokat, szempontokat, amire nemcsak érdemes, de szigorúan kell is figyelni a kiválasztás során.

Vannak olyan botzsákok, amelyek oldalán egy-egy hosszirányú zseb kapott helyet, melyekben bottartók, rövidebb száknyelek, nap és esőernyők, vagy akár kisebb csali ernyők kaphatnak helyet.

Vannak olyanok, amelyek vállpánttal rendelkeznek. Kényelmes szállítást tesz lehetővé még abban az esetben is, ha nagyobb távolságot kell megtenni a parkolótól a horgászhelyünkig.

Daiwa Állítható Bojlis Bottáska:

Ezt az okos botzsákot pontosan beállíthatja a kívánt bothosszhoz. Passzol az 50mm keverőgyűrűs, 10lábas (3m), 12lábas (3,6m) és 13lábas (3,9m) botokhoz. A botzsák felső része a bothosszhoz állítható. Használható külső bottartóként a másik 3-botos IS botzsákhoz is, hogy további botokat vigyünk magunkkal benne.

Carp Zoom Bottáska N2 

Nagyméretű bojlis botzsák, melyben kényelmesen elfér 3 felszerelt horgászbot, és 3 orsó nélküli tartalék bot. Orsótartó fakkja kellően nagy, így a legnagyobb méretű távdobó orsók is elférnek benne. A botzsák felső harmadában tépőzárral rögzíthetjük a botokat, így biztosíthatjuk a sérülésmentes szállítást. A botzsák 6 külső zsebének köszönhetően kényelmesen tárolhatjuk benne napernyőnket, merítőhálónkat, leszúróinkat egyéb apró kiegészítőinket. Párnázott széles vállpántja könnyen állítható. Praktikus gumis fogantyúja jó fogást biztosít. Cipzárja, csatja strapabíró, hosszú élettartamú.

Bottáska Daiwa Black Widow 13' 4 Botos

Minőségi, bélelt bottartó 4 (13 lábas,3.90m-es verzió) felszerelt bot számára. Ezeken kivül még 4 tartalékbotot is szállíthatunk benne. A bottartót úgy tervezték, hogy az 50mm átmérőjű keverőgyűrűvel szerelt botok is gond nélkül elférnek benne. Egy nagy külső zsebe van, amiben a pontyos merítő, vagy a leszúrók is helyet kaphatnak.

Bottáska Carp Academy Pontyozó 1,95m 3 Részes 

Kétrészes pontyozó botok szállítására tervezett táskák. Strapabíró külső anyag, bélelt borítás. Párnázott vállpántja könnyed szállítást tesz lehetővé

Daiwa IS Botzsák Extension

Az új IS Extension botzsák három darab készre szerelt bot szállítására lett fejlesztve. A belső válaszfalak védik a felszerelést a sérüléstől szállítás során. A botzsákban elegendő hely van arra, hogy erőltetés nélkül rakjuk bele a felszerelt botokat. Lehetőség van arra is, hogy a botzsákra két külső botzsákot tegyünk fel. A botzsák hátoldalán egy külső zsebben helyet kaphatnak a leszúrók, merítőnyél stb. Levehető vállszíjjal és fogókkal.

Korda Bottáska Compac Padded Sleeve 12ft - Bojlis Botzsák 

A Korda Compac Rod Sleeve – 12FT bottáskája teljeskörű védelmet biztosít egy 3,60 méter hosszú, nagyhalas orsóval és 50 mm-es keverőgyűrűvel ellátott botnak. Strapabíró és vízálló anyag. Teljes egészében párnázott. Megerősített fogantyú. Strapabíró cipzárak.


Összességében elmondható, hogy a fentiekben bemutatott botszállító zsákok mindegyike átlagosnál magasabb minőséget képvisel. A gyártásuk során felhasznált anyagok, az összeszerelés, a varrásuk minősége garantálja azt, hogy nagyon hosszú időn át képesek legyenek kiszolgálni a használóját! Ez tényleg csak pár bottáska a sok közül. Érdemes szétnézni a webáruházunkban. Ha valamelyik megtetszik és látja a RAKTÁRON feliratot, akár holnapra önnél is lehet.  

Mutass többet
Találatok száma: 124
Lista szűrése