Carp Academy Pontyozó Horog

Nem szeretnél túl sokat költeni a horgászfelszerelésedre? Semmi gond! A Carp Academy pontyozó horgok igazán pénztárca barátlehetőséget kínálnak. A kedvező ár nem egyenlő a rossz minőséggel.

Hidd el, ez a horog sem fog eltörni, vagy kihajolni. A paletta kínálatában számos méretű és típusú horog közül tudsz választani. A Carp Academy pontyozó horgok teflon borítással kerülnek forgalomba. Ennek köszönhető, hogy rendkívül időtállóak. A felületük matt, ezért a meder alján sem fognak megcsillanni. Nem zavarják el a táplálkozni kívánó halakat az etetésről.

A Carp Academy XS-1 napjaink egyik legnépszerűbb formájú bojlis horga. A teflon bevonatos egyedülálló, hajlított formájának köszönhetően a zsugorcsövezést sem kell alkalmazni, hiszen ez a horog mindig optimális helyzetben várja a halak érkezését. Kialakítása révén szinte minden esetben az alsó ajkakba akad. Sokan használják ezt a típust például a KD-rigekhez pop up csalival. bármilyen klasszikus végszerelékhez ajánlott, ahol lebegő, akár normál csalit kell felkínálni. A Carp Academy XS-2 igazán masszív, robosztus horog típus. A horog ugyanúgy teflon bevonatot kapott és 20%-al vastagabb az átlagos horgoknál. Ezáltal erősebb lett. Ennek a horognak a hegye különösen tartós, így ajánlott a legnehezebb terepeken történő horgászatra.

A Carp Academy XS-4 Long shank stílusú pontyozó horog, erős szárral és kitűnő heggyel rendelkezik. Nagyobb méretű fűzött csalikhoz és horogra fűzött csalikhoz is kiváló. Ha több csalit akarunk a hajszálelőkére fűzni, akkor szinte verhetetlen ez a típus. A hosszabb szárnak köszönhetően a horoghegy nem marad takarásban még nagyobb csalik esetén sem, ezért 100%-osan biztos akadást produkál.

A Carp Academy márka kínálatában rengeteg pontyozó horgászfelszerelés közül tudsz választani. Van gyakorlatuk a bojlis horgászcuccok gyártásában. Mindig naprakészek, és folyamatosan dolgoznak a legújabb piaci igények felmérésében. Bízunk benne, hogy találsz megfelelő pontyozó horgot a palettájukon. A Halcatraz horgász webáruház kínálatában valós raktárkészletről szerezheted be a legjobb horgászfelszereléseket.

Mutass többet
Találatok száma: 15
Lista szűrése