Szűrők
Bruttó ár
1189Ft Ft14291
Akciós / Új
(2)
(11)
Gyártó
(2)
(5)
(3)
(4)
(28)
(7)
(13)
(2)
(8)
(12)
(20)
(8)
(2)
(17)
(12)
(9)
Legnépszerűbb termékeink
(35)
Méret
(1)
(1)
Raktáron
(87)
(65)
Átmérő
mm (1)
mm (1)
mm (2)
mm (5)
mm (6)
mm (8)
mm (12)
mm (10)
mm (4)
mm (10)
mm (5)
mm (1)
mm (9)
mm (11)
mm (2)
mm (5)
mm (10)
mm (1)
mm (7)
mm (1)
mm (3)
mm (6)
mm (1)
mm (2)
mm (1)
mm (2)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Fluorocarbon Előkezsinór

Számos területen használható fluorocarbon zsinór a horgászatban. A horgászok körében a legáltalánosabb felhasználási módja a fluorocarbon zsinóroknak az előkekészítés. A fluorocarbon előkezsinór legfőbb tulajdonságai:

  • Víztiszta, áttetsző „szín”
  • Magas kopásállóság
  • Merev szerkezet

A pergető horgászatban létfontosságú, hogy beleolvadjon az előke a vízoszlop színébe. Magasabb lesz a kapások száma a hagyományos drótelőke, vagy wolfram előke alkalmazásához képest. Erre a fluorocarbon zsinórgyártó vállalatok is nagy hangsúlyt fektetnek. A termékek között számos méretváltozat megtalálható. Legyen szó könnyű ultra light felszerelésről vagy harcsa horgászatról. Elérhető 0,14mm átmérőjű fluorocarbon előkezsinór a kínálatunkban. Ezeket a vékonyabb fluorocarbon előkéket sügér, domolykó, vagy süllő horgászatánál lehet eredményesen használni.

Wobbler vagy plasztik műcsalit érdemes 30-50 cm hosszú fluorocarbon zsinóron vezetni pergetés közben. A flurorocarbon zsinórt a wobbler és a fonott főzsinór közé kell elhelyezni. A Halctraz horgász webáruház kínálatában több gyártó is kínál kiváló minőségű fluorocarbon zsinórt. A legnépszerűbb zsinórok közé tartoznak a Daiwa Prorex, Shimano Aspire és Nevis Fintech fluorocarbon előkezsinórok. A Spro Freestyle termékei is különösen népszerűvé váltak a pergető horgászok körében a fluorocarbon kategóriában.

Fluorocarbon előkezsinór kötése

Érdemes a fluorocarbon zsinórokról elmondani, hogy miként köthető. A vékonyabb méretek, körülbelül 0,35mm átmérőig gond nélkül köthetők fonott zsinórral vagy kapcsokhoz. Érdemes a vastagabb típusú fluorocarbon előkéket krimpelni. A krimpelés legegyszerűbb módja egy erre kialakított krimpelő fogóval történik, ami stabilan tartja a zsinórt az adott rögzítési pontban. Harcsa vagy csuka horgászatánál előszeretettel használják a horgászok a vastagabb méreteket. A Daiwa Prorex fluorocarbon zsinórok akár 1,00 mm-es átmérőben is elérhetőek a horgász webáruházunk felületén. Ezekhez már krimpet kell feltétlenül alkalmazni.

Fluorocarbon előkezsinórok használata

Érdemes kipróbálni, esélyt adni a felhasználására, hiszen tömérdek előnnyel jár a használata. Ezeket az előnyöket a pontyhorgászok is előszeretettel használják előkéik elkészítésében. Van az a pillanat, amikor a pontyok vagy amurok finnyásan táplálkoznak és fonott zsinóron felkínált előkén nem lehet kapást elérni. Ekkor érdemes kipróbálni a víztiszta fluorocarbon zsinórt. Az eredmény ebben az esetben is szemmel látható lesz. A pontyhorgászatban a Korda IQ fluorocarbon zsinór az egyik legnépszerűbb variáns. Számos más gyártó is kínál fluorocarbon zsinórt pontyhorgászathoz. A horgászok egyik kedvence a Carp Spirit Optimex. Szinte nincs is nyúlása ezért sokkal jobb a visszajelzés a végszerelékről. A Carp Spirit kínál egy öszvér előkezsinórt a pontyhorgászok számára, amit Camo Skin néven ismerhetünk. Fonott zsinór adja az előkezsinór külső részét, míg a belsejében egy merev flurocarbon szál fut. Ebben az esetben a flurocarbon merevséget ad az előkének a fonott zsinór miatt viszont beolvad a meder alján lévő növényzet közé.

A feeder horgászatban is akadnak gyártók, akik büszkén dobták piacra az általuk készített fluorocarbon feeder előkezsinórt. Neves angol gyártók közül a Guru juthat eszünkbe a Pure fluorocarbon zsinórral. Kiváló minőségű feeder fluorocarbon előkék készíthetők belőle, ami bedobáskor sokkal kevésbé fog gubancolódni monofil társánál.

A fluorocarbon előkezsinórok piaca széles választékot kínál. A Halcatraz online horgász webáruház felületén minden horgász megtalálja a horgászstílusához megfelelő fluorocarbon zsinórt.

Mutass többet
Találatok száma: 152
Lista szűrése