Szűrők
Bruttó ár
1289Ft Ft14491
Akciós / Új
(26)
Gyártó
(1)
(3)
(1)
(1584)
Legnépszerűbb termékeink
(1493)
Raktáron
(947)
(655)
Wobbler hossz
2cm cm21
Wobbler súly
2gr gr83
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Rapala wobbler

A világ elsőszámú és vezető műcsali márkája nem más, mint a Rapala. Ez a töretlen siker Rauli Rapala egykori finn favágó nevéhez köthető, aki a már számtalanszor megénekelt történet szerint egy alkalommal a csónakjából figyelte a ragadozóhalak viselkedését. Rájött, hogy egy sérült kishal mozgását imitáló csalival sikeresen becserkészhetné őket és az ő keze által született meg 1936-ban minden Rapala wobbler őse, az Original. A Rapala népszerűségét egy véletlen is segítette, hiszen az első hirdetés éppen abban a lapban szerepelt 1962-ben, amely Marilyn Monroe halálát követően jelent meg, így az óriási példányszámban fogyott.

Nem túlzás azt állítani, hogy azóta a világ összes többi nagy műcsaligyártója a Rapala sikerét és hatékonyságát igyekszik ellesni. A titok a házon belül végzett fejlesztéseken, egyedi gyártástechnológián, az elvégzett teszteken és a kész darabok szigorú minőségellenőrzésén múlik.

Ennek köszönhetően a Rapala mindig a többi műcsaligyártó cég előtt jár egy lépéssel. Habár szinte az összes gyártó sorozatai között találhatunk igen jól eltalált, rendkívül fogós, szinte már kultikus csalikat, a Rapala Original mégis a mai napig a világ elsőszámú wobblere. A Rapala Husky, a Rapala Shad Rap, vagy akár az újabb sorozatok, mint a Rapala CountDown mind ikonikus szériái és darabjai a gyártónak. A Rapala wobblerek használatával a legmélyebb vízoszlop is letapogatható, hiszen pl. a Tail Dancer Deep típus akár 12 méter mélyre is képes bukni, míg a Skitter Frog vagy Pencil sorozat a felszínen vontatható. Természetesen bármilyen mélységre találunk emellett műcsalikat a Rapala kínálatában, bizonyos darabok (pl. Rap-V Blade) pedig variálható, számunkra megfelelő módon vezethetők. A forma-, méret- és színválaszték elképesztő mértékű és szinte végtelen mennyiségű lehetőséget kínál számunkra. Nincs olyan évszak, időszak, körülmény, amelyre ne találnánk egy megfelelő típust. A Rapala műcsalik hatékonyságához nem fér kétség, amire a legfőbb bizonyíték, hogy nevükhöz többszáz hivatalos rekordfogás kötődik. Ha valaki részese akar lenni ennek a sikernek, szerezze be a saját Rapala kollekcióját és indulhat a horgászat!

Mutass többet

RAPALA WOBBLEREK

Gyártó/Forgalmazó: Rapala VMC France S.A.S Franciaország, 90140 Bourogne, des Chénes u.3
Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. Ragadozóhalak horgászatára, zsákmányimitáció.
A gumihalak anyaga: balzafa és/vagy műanyag test, szinezőanyag, festék
Gyárilag, a csomagoláson megadott paraméterek:
Hossz
Súly
Színkód
Merülési típus/mélység
Tisztítása: -
Nem játék, gyermekektől elzárva tartandó! 
A horog hegye balesetveszélyes, gondatlan használata sérülést okozhat!
Mutass többet
Találatok száma: 1602
Lista szűrése