Szűrők
Bruttó ár
22989Ft Ft26991
Akciós / Új
(3)
Csapágyszám
(1)
(3)
(1)
Fékrendszer, Típus
(4)
(4)
Gyártó
(5)
Legnépszerűbb termékeink
(2)
Méret
(1)
(1)
(1)
(2)
Pótdobok száma
(1)
Raktáron
(3)
(2)
Áttétel
(1)
(3)
(1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Carp Academy távdobó orsó

A pontyhorgászatban nélkülözhetetlenné vált a jó minőségű távdobó orsók használata. Az eredményes horgászat nagy mértékben függ a meghorgászni kívánt távolságtól. Horgászversenyek során 5-10 méter dönti el, hogy ki nyeri a megmérettetést. Erre rájöttek a pontyhorgászok, hiszen egyre nagyobb távolságba juttatják a szerelékeket. A Carp Academy elsőfékes orsók segítségével nem létezik leküzdhetetlen távolság. Távdobó alumínium dobbal vannak ellátva, aminek a zsinórkapacitása kiemelkedő a kategóriában. Nem csak a dobós horgászatban, de a behúzós bojlis  horgászat során is alkalmazhatók. A Carp Academy távdobó orsók lehetővé teszik, hogy az áruknál magasabb kategóriájú orsót biztosítsanak a horgászoknak. A Carp Academy orsók megjelenése a mai kor elvárásainak tökéletesen megfelel. Letisztult dizájn, matt fekete szín jellemzi őket. Az orsók dobjain fémből készült zsinórklipsz található a pontos dobások érdekében. Nagy figyelmet fordítottak a mérnökök a Carp Academy orsók fékrendszerére. A horgászpiac szereplői korábban nagy arányban fejlesztettek nyeletőfékes orsókat. 2020-ban a távdobó orsók fejlesztése már más irányba tolódott el. Teret nyertek a gyorsfékes távdobó orsók. A Halcatraz horgász webáruház kínálatában már korábban is kaphatóak voltak más gyártók távdobó gyorsfékes orsói. Viszont a Carp Academy elhozta a távdobó gyorsfékes orsók új generációját. Megfizethető, bárki számára elérhető termékekkel pezsdítette fel a piacot. Minden Carp Academy távdobó orsóban gyorsfék üzemel. Nem is akárhogy! Letapadás nélkül teszi a dolgát minden helyzetben.

A Carp Academy távdobó orsók jelenleg kettő típusban érhetők el a kínálatban. Wayback névre keresztelték a belépő szintű modellt. A Carp Academy Wayback orsócsalád három különböző dob átmérővel kerül forgalomba.

Az elérhető méretek:

  • 5500
  • 6000
  • 7000

Minden bojlis horgászbotra könnyedén lehet ezek közül orsót választani a kínálatból. A Wayback orsók a Carp Academy 2020-as újdonsága. Egy igazi távdobó pontyozó orsó exkluzív megjelenéssel. Az extra nagy méretű dob kialakítása miatt bőségesen fér rá zsinór. Egyik leghasznosabb tulajdonsága, hogy az első fékébe gyors fékrendszer került, amely már fél fordulat alatt teljesen behúzza a féket. A kiváló futásért 5+1 rozsdamentes acélcsapágy felel, amely a grafit-hydro házban kapott helyet. Nagy méretű kúpos kialakítású dobjáról könnyedén fut le a zsinór. Az orsó magas minőséget képvisel a pontyozó orsók kategóriájában, erősített felkapókar, és holtjátékmentes visszaforgásgátló jellemzi. Nagyméretű alumínium hajtókar végén kényelmes gumifogantyú teszi élvezetessé a használatot.

A Carp Academy orsók nagyágyúja az Endless Carp 8000. A Carp Academy Endless egy vérbeli távdobó pontyozó orsó. Lassú dobemelés jellemzi, ami kifejezetten szép zsinórképet biztosít horgászat során. Fékrendszere igazán pontos, gyors, és letapadásmentes működésű. Ajánljuk minden pontyhorgásznak, aki megbízható nagyméretű orsót szeretne távdobó bojlis botra. A nagy gyártók is szívesen nevezhetnék saját termékükként az Endless távdobó orsót.

A Halcatraz horgász webárházban valós raktárkészletről kínáljuk a Carp Academy távdobó orsókat. Bízunk benne, hogy sikerül megfelelő méretű orsót választani termékeink közül. Az távdobó orsók kiváló minőségével nem lesz gond!

Gyártó/Forgalmazó: Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra.

A horgászorsók anyaga: műanyag, műanyag-kompozit, fém, alumínium,  kenőanyag.

Nedves törlőkendővel tisztítsa!

Kérjük ne szedje szét hiba esetén!

Meghibásodás, hiba esetén a karbantartást, javítást bízza szakszervizre!

Az horgász orsó felkapókarját minden esetben kézzel váltsa át!

A horgász orsó zsinórtárolásra használható, nem erőátvitelre!

Mutass többet
Találatok száma: 5
Lista szűrése