Carp Spirit előtétzsinór 


Nyugodtan kijelenthető, hogy a Carp Spirit termékei a piacon lévő legkomolyabb gyártók azonos kategóriájú termékeivel lazán felveszik a versenyt. Ehhez képest jellemzően jóval olcsóbbak, mint a vetélytársai, ezért nagyon sokan használják őket és bízzák akár életük halát is a Carp Spirit teljesítményére. Természetesen nem is kell csalódniuk, hiszen minden termékük gondosan megalkotott, átgondolt, komoly tesztidőszakon átesett eszközök, így biztosak lehetünk abban, hogy nem hagynak bennünket cserben.

A Carp Spirit márkanév mindig garancia a minőségre, függetlenül a termék jellegétől. Bátran választhatunk közülük, hiszen nagyszerű minőséget kapunk úgy, hogy nem kell mélyre nyúlni a pénztárcánkba. A Halcatraz Horgászcentrum és Webáruház termékkínálatában a Carp Spirit termékpalettája szinte teljes szélességében megtalálható! A sátrak, a nagyszerű ár-érték arányú horgászbotok, praktikus táskák, kiváló minőségű horgok és egyéb aprócikkek mellett a Carp Spirit nagy figyelmet fordít a zsinórokra is. Főzsinórok között már jól ismert a jellegzetes színekben elérhető Celt-2x, ami nagyon sok horgász orsóján megtalálható.

Nincs ez másképp az előtétzsinórok esetén sem.

A Carp Spirit Velocity Tapered Leader felvastagodó előtétzsinór némileg különbözik a piacon található vetélytársaitól. Egy tekercsen 5 darab, egyenként 15 méteres zsinór található. Az általános felvastagodó zsinóroktól eltérően viszont ennél a típusnál a változó átmérő szakaszosan van kialakítva. Ez azt jelenti, hogy nem a zsinór teljes hosszában, egyenletesen változik az átmérő, hanem három különböző hosszban és mértékben. Az első 5 méter állandó átmérővel rendelkezik. Az ezt követő 4 méteres szakasz fokozatosan vékonyodik, majd a végső 6 méteres rész ismét végig azonos vastagságú. Ezzel sikerült megoldani azt, hogy akkor sem veszítünk hasznos szakaszokat és átmérőket, ha az előtétzsinórt méretre szeretnénk vágni. Ebben az esetben ugyanis csak az állandó átmérőjű részekből vágunk le, így a lényeges rész sértetlen marad.
A zsinór anyagának és bevonatának köszönhetően egy megfelelő csomó megkötése után a legerősebb dobás esetén is könnyedén kicsúszik a gyűrűk között. Ezzel maximális dobástávolságot érhetünk el.

Mutass többet
Találatok száma: 2
Lista szűrése