Szűrők
Bruttó ár
294Ft Ft75991
Akciós / Új
(6)
(65)
Csapágyszám
(1)
Fékrendszer, Típus
(1)
Gyártó
(3)
(1)
(41)
(9)
(35)
(1)
(51)
(84)
(96)
(51)
(9)
(14)
(48)
(8)
(5)
(97)
(82)
(13)
(3)
(9)
Hossz (m)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(1)
(9)
Méret
(1)
(1)
Pótdobok száma
(1)
Raktáron
(376)
(283)
Átmérő
mm (1)
mm (1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Előkötött horgok

Amennyire egyszerű és mára már teljesen természetes kiegészítő egy horgász számára az előkötött horog, olyan nagy ugrást jelentett, amikor megjelent a horgászboltok polcain. A szerelék parton történő gyors, kényelmes cseréjét sokan addig is igyekeztek az otthon, előre megkötött horgokkal elősegíteni, így viszont a horgászatra való felkészülés nagy része már nem a szerelékek kötögetésével kell, hogy teljen.

Mára számtalan gyártó kínál különféle előkötött horgokat célhalnak, módszernek megfelelő előkehosszúsággal, horogmérettel, átmérővel. Olykor óriási segítség lehet, ha a végszerelékünket nem a parton kell megkötnünk egy fárasztás után, adrenalintól fűtve, vagy álmosan, sötétben, szélben, vizes esetleg átfagyott ujjakkal. Nem beszélve a rendszerezhetőségről, amit a csomagoláson található egyértelmű jelölések tesznek lehetővé.

Bojlis horgászok számára olyan előkötött horgokat találhatunk, amelyek az adott gyártó kínálatában egyébként is szereplő termékekből kerültek összeállításra. A Fox előkötött PVA szereléke például a következőkből áll: Wide Gape Beaked Barbless horog, Fox Coretex Matt Coated Braid előkezsinór, bojli stopper, 7-es méretű forgókapocs, Kwik Change Swivel gyorskapocs, Flexi Ring Swivel gyorskapocs, Hair Extrending Boilie Props stopper és Fox Anti Tangle Sleeves Trans Khaki horogbefordító.

Természetesen ez csak egy példa a sok közül, de jól látható, hogy az előkötött horgok esetében sem kényszerülünk kompromisszumokra, hiszen azok a gyártó legjobb minőségű cikkeiből készülnek. Említhetjük a Korda, a Carp Spirit, a Korum vagy a Carp Academy igen kedvező árú termékeit is. Nagy előny, hogy készre kötve kapjuk és nem kell hozzá mindent külön megvásárolnunk, így pénzt és szabadidőt is spórolunk.

Természetesen a horgászat legdinamikusabban fejlődő ágazata, a feederhorgászat is használ előkötött horgokat. A Haldorádó már a kezdetektől fogva látja el vásárlóit a módszerhez tökéletesen alkalmas, egységnyi hosszúságú, precízen kötött, csalitüskével ellátott horgaival. A Nevis kínálatában fonott vagy monofil zsinórra kötött, tüskével vagy hurokkal ellátott termékeket is találhatunk. Óriási piaci igényt elégített ki a Stég az előkötött szakáll nélküli csalitüskés horgaival. 

A Halcatraz horgászcentrum kínálatában olyan világszinten ismert gyártók termékeit is megtalálhatjuk, mint a Daiwa, amely talán az egyik legszélesebb palettát vonultatja föl előkötött horgok terén. Az úszós, csontis horgászat végszerelékétől kezdve a süllőző szerelékhez szükséges horgokon át a csalitüskés vagy pelletkarikás változatig számtalan variáció elérhető náluk. A Matrix vagy a Guru kínálatában pedig tökéletesre kötött horgokat találhatunk ütközővel, szilikonkarikával, bajonettel ellátva, akár szakáll nélküli változatban is.

Természetes, hogy a legtöbb horgász a saját maga által kötött szerelékben bízik a legjobban. Amíg csak tehetjük, kössünk magunknak, de ne féljünk az előkötött horgok használatától. Ezek a termékek a hosszú évek során már rengeteg alkalommal bizonyítottak, tehát bátran alkalmazhatjuk őket a horgászataink során. Jó szolgálatot tehet, ha az általunk leggyakrabban használt típusokból bedobunk párat a ládánkba.

Mutass többet
Találatok száma: 659
Lista szűrése