Nevis előkezsinór

A mai világban már senkinek sem kell bemutatni a márkát. Egy hazai dolog, ami az emberek tudatába már beleégette magát. Mára már vezető családdá nőtte ki magát. Mára a régi megbízhatatlansága szertehullott. Az egyik legmegbízhatóbb termékeket sorakoztatja fel szinte kicsi pénzért. Palettája rendkívül széleskörű. Találhatunk ott a feederesek számára alkalmas botokat, orsókat és rentgetek aprócikket. Ezek között természetesen előkezsinórt is. A Nevis termékek kínálatában számosos zsinór szerepel. Legyen szó monofil, fonott előkezsinórról, vagy fluorocarbon zsinórról. Biztosan találsz számodra megfelelő zsinórt a választékunkban.

Igazán nagy választékot talál az ember a fonott zsinórok piacán. A választék együtt jár a rendkívül eltérő árakkal is, de számos extrával is fel lehet vértezve egy-egy magasabb árú fonott. Vegyük sorra az előnyöket és a hátrányokat, mi szól a fonott mellett és ellen. Talán a legfontosabb tulajdonság, hogy a fonott zsinóroknak a szinte 0 a nyúlása. Tehát a zsinór használat közben kisebb és nagyobb terhelések esetén sem nyúlik meg, tehát akkor sem, amikor bevontatjuk a műcsalit. E képesség a legpozitívabb következménye, hogy bármekkorát is mozduljon.Ugyanezt a mozdulatot közvetíti a zsinór végig egészen a bottestig, mert itt nem jelentkezik az a nyúlás, ami elsimítaná ezt a remegést. Tökéletesen összehangolt felszerelés esetén ez a zsinór a legapróbb pöccintést is közvetíti felénk

Nézzünk meg ezek közül néhányat.

Nevis Technology Box:

Előkék kötésére, és dobóelőkének kifejlesztett fonott zsinór. Körszövött, nyúlása minimális. Szakítószilárdsága többszöröse a monofil zsinórokénak. Mivel anyagszerkezete sokkal puhább ezért akadály mentesebb csali felkínálást tesz lehetővé. A csali sokkal természetesebben lebeg a fonott előkén, mint a monofilon. Dobóelőkeként használva gyorsabb dobásindítást tesz lehetővé és mivel rendkívül ellenálló nem kezd el szakadni még nagy igénybevételnél sem.

Nevis S-Braid:

Merülőszállal ellátott univerzális fonott előkezsinór. Pontyozásra és féderezésre is egyaránt megfelelő. Lágysága miatt természetes hatást vált ki a vízben, nem riasztja a halakat. Zéró nyúlású ezért késedelem nélkül közvetíti a bevágást. 

A Halcatraz horgász webáruházban mindent megtalálsz egy kiváló horgászcucc összeállításához. Legyen szó pergető vagy fenekező szerelék alkalmazásáról, biztosan megtalálod a számodra megfelelő terméket.

Mutass többet
Találatok száma: 21
Lista szűrése