Szűrők
Bruttó ár
889Ft Ft1991
Gyártó
(24)
Raktáron
(23)
(1)
Átmérő
mm (2)
mm (2)
mm (1)
mm (2)
mm (1)
mm (3)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (2)
mm (2)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Nevis előkezsinór

A mai világban már senkinek sem kell bemutatni a márkát. Egy hazai dolog, ami az emberek tudatába már beleégette magát. Mára már vezető családdá nőtte ki magát. Mára a régi megbízhatatlansága szertehullott. Az egyik legmegbízhatóbb termékeket sorakoztatja fel szinte kicsi pénzért. Palettája rendkívül széleskörű. Találhatunk ott a feederesek számára alkalmas botokat, orsókat és rentgetek aprócikket. Ezek között természetesen előkezsinórt is. A Nevis termékek kínálatában számosos zsinór szerepel. Legyen szó monofil, fonott előkezsinórról, vagy fluorocarbon zsinórról. Biztosan találsz számodra megfelelő zsinórt a választékunkban.

Igazán nagy választékot talál az ember a fonott zsinórok piacán. A választék együtt jár a rendkívül eltérő árakkal is, de számos extrával is fel lehet vértezve egy-egy magasabb árú fonott. Vegyük sorra az előnyöket és a hátrányokat, mi szól a fonott mellett és ellen. Talán a legfontosabb tulajdonság, hogy a fonott zsinóroknak a szinte 0 a nyúlása. Tehát a zsinór használat közben kisebb és nagyobb terhelések esetén sem nyúlik meg, tehát akkor sem, amikor bevontatjuk a műcsalit. E képesség a legpozitívabb következménye, hogy bármekkorát is mozduljon.Ugyanezt a mozdulatot közvetíti a zsinór végig egészen a bottestig, mert itt nem jelentkezik az a nyúlás, ami elsimítaná ezt a remegést. Tökéletesen összehangolt felszerelés esetén ez a zsinór a legapróbb pöccintést is közvetíti felénk

Nézzünk meg ezek közül néhányat.

Nevis Technology Box:

Előkék kötésére, és dobóelőkének kifejlesztett fonott zsinór. Körszövött, nyúlása minimális. Szakítószilárdsága többszöröse a monofil zsinórokénak. Mivel anyagszerkezete sokkal puhább ezért akadály mentesebb csali felkínálást tesz lehetővé. A csali sokkal természetesebben lebeg a fonott előkén, mint a monofilon. Dobóelőkeként használva gyorsabb dobásindítást tesz lehetővé és mivel rendkívül ellenálló nem kezd el szakadni még nagy igénybevételnél sem.

Nevis S-Braid:

Merülőszállal ellátott univerzális fonott előkezsinór. Pontyozásra és féderezésre is egyaránt megfelelő. Lágysága miatt természetes hatást vált ki a vízben, nem riasztja a halakat. Zéró nyúlású ezért késedelem nélkül közvetíti a bevágást. 

A Halcatraz horgász webáruházban mindent megtalálsz egy kiváló horgászcucc összeállításához. Legyen szó pergető vagy fenekező szerelék alkalmazásáról, biztosan megtalálod a számodra megfelelő terméket.

Gyártó/Forgalmazó: Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászzsinór, horgászati célra. Főzsinórnak, például spiccbotos szerlékhez és horog-előkezsinórnak egyaránt használható.

A horgászzsinór anyaga: nylon

Tisztítása: -

Gyermekektől elzárva tartandó! 

Nem lebomló anyag, kérjük a kijelölt hulladékgűjtőbe dobja!

Mutass többet
Találatok száma: 24
Lista szűrése