Carp Zoom Előtétzsinór


Mára a márka neve egybeforrt a minőséggel. Folyamatosan dobják piacra a legújabb termékeiket. Mint minden más cég így a Carp Zoom is nagy hangsúlyt fektet a zsinórokra.

Miért figyel különösen a zsinórok minőségére a Carp Zoom?

A zsinórok fejlesztésénél nagyon észnél kell lenni és nagy odafigyelést igényel. Hosszas munka és tesztelés előzi meg a boltok polcaira jutó termékeket. Rendkívül fontos a nyúlás minimalizálása és a méretpontosság megőrzése. Egy előtétzsinór hatalmas szerepet tölt be a teljes felszerelésünkbe. Egy gyenge zsinórral olyan mintha fegyver nélkül indulnánk csatába. Talán az egyik legfontosabb része a szerelésünknek.

Jómagam többféle zsinórt használok a horgászataim során. Egyre több vízről tiltják ki a fonott úgynevezett csapókat. Ennek oka érthető: gyakran fordul sajnos elő, hogy a beszakított fonott csapónak köszönhetően a hal nem tud megszabadulni a végszereléktől és sajnos elpusztul. A feltekeredett fonott csapók az utóbbi időben egyre több sérüléshez is vezettek, mint például egy fárasztás közben feltekeredett csapó levágta egy hal melluszonyát.

Előtérbe kerülnek az előtét zsinórok

A monofil felvastagodó előtétek így egyre jobban előtérbe kerülnek és sokkal praktikusabbak is a fonott társaiknál. Ezeknek a zsinóroknak a jellegzetessége, hogy egy adott átmérőről indulnak és egy lényegesebben vastagabbra végződnek. Ezt általában 10-15 méteren keresztül teszik. Ezek közül az egyik legkedveltebbek a Carp Zoom Tapered Line 0,26-0,57mm és a Carp Zoom Tapered Line 0,20-0,32mm előtét zsinórok. Különleges, hosszában vastagodó előkezsinór a Feeder Competition termékcsalád kínálatában. Az elvékonyodó profilnak köszönhetően az előke könnyebben folyik át a gyűrűsoron, ezzel növelhető a dobás hatékonysága. A végszerelék felé vastagodó átmérő erőteljesebb, hatékonyabb fárasztást biztosít, illetve csökkenti a halvesztés esélyét.

Carp Zoom előtétzsinórok finomszerelékes és feeder horgászoknak

Kimondottan feeder és finomszerelékes horgászoknak ajánljuk. A tekercseken 5db zsinór helyezkedik el. Szépen elválasztva és egymást nem akadályozva csévélik fel őket egy spulnira. Színekben van bőven választék a piacon, de ez a modell teljesen áttetsző színt kapott. És itt a névből következtetni lehet, hogy az egyik 0,26mm-ről vastagodik fel egészen 0,57mm-re, a másik pedig 0,20mm-ről vastagodik fel egészen 0,32mm-re. A keményebb bojlis és a finomabb feeder horgász is megtalálja a számára ideálisat.

Gyártó/Forgalmazó: Fisch Kft, 2800 Tatabánya, Kossuth Lajos u. 55

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászzsinór, horgászati célra. A főzsinór elő kötve, nagy terhelés, ignybevétel esetén ajánljuk a használatát.

A horgászzsinór/előke anyaga: nylon

Tisztítása: -

Gyermekektől elzárva tartandó! 

Nem lebomló anyag, kérjük a kijelölt hulladékgyűjtőbe dobja!

Mutass többet
Találatok száma: 3
Lista szűrése