Guru előtétzsinór

A Guru márkanév a horgászpiacon egyet jelent a magas minőséggel. Felső kategóriás termékei igazán komoly horgászélményt nyújtanak, ezért aki komoly szintre kívánja emelni a saját horgászatát, annak bátran ajánlható a Guru termékcsalád. Számos feeder versenyző használja nagy megelégedettséggel az itthoni és a nemzetközi horgásztársadalom tagjai közül, Steve Ringer személyét talán nem kell bemutatni.

Habár alapvetően a feeder technika rövid vagy közepes távolságra történő horgászatot jelent, ma már egyáltalán nem ritkák a jócskán 100 méter feletti dobások sem. Sok esetben csak akkor van esélyünk megfogni az egyre beljebb húzódó halakat, ha mi is elérjük azt a távot. A végszerelékünk ilyen messzire történő bejuttatása viszont nem egyszerű, ráadásul sokszor nagyméretű kosarakat vagy nehéz ólmokat kell eldobni. Ehhez el kell sajátítani egy megfelelő dobótechnikát, vagy rá kell erre érezni. Emellett szükséges egy távdobásra alkalmas felszerelés, melynek a bot és orsó mellett a zsinór és előtétzsinór is fontos része. A Guru név alatt mindre találunk megfelelő típust.

Dobóelőkének itt van például a Guru Shield Shockleader. Ez egy kifejezetten nagy erejű, távoli dobásokhoz kifejlesztett előtétzsinór. Három méretben, 0,28-as, 0,30-as és 0,33-as átmérőben kapható. Alacsony nyúlással és természetesen magas kopásállósággal rendelkezik. Egy tekercsen 100 méternyi zsinórt kapunk, így igen sok dobást kiszolgál. Színe jellegtelen, természetes rejtőszín; viszonylagos merevsége okán a nehezen meghorgászható, durva aljzattal rendelkező terepen is bátran alkalmazható. A megfelelő csomó alkalmazásával nagy biztonsággal összeköthető fonott vagy akár kisebb átmérőjű monofil főzsinórral is. A csomagolás kialakításának köszönhetően akkor is védve marad a zsinórunk fel nem használt része, ha kibontottuk a terméket és levágtuk belőle a szükséges mennyiséget. Ez nagyon fontos, hiszen az előtétzsinórra a dobás során hatalmas terhelés jut, így a legkisebb fizikai sérülés is komoly gondot, szakadást, bottörést eredményezhet.

A Guru Shield dobóelőke esetében erre is figyeltek, így a zsinórnak akkor sem lesz baja, ha bedobjuk a ládába a többi aprócikk közé.

Gyártó/Forgalmazó: Korda Europe BV, Hollandia, 6460 BC Kerkrade, PO BOX 1148

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászzsinór, horgászati célra. A főzsinór elő kötve, nagy terhelés, ignybevétel esetén ajánljuk a használatát.

A horgászzsinór/előke anyaga: nylon

Tisztítása: -

Gyermekektől elzárva tartandó! 

Nem lebomló anyag, kérjük a kijelölt hulladékgyűjtőbe dobja!

Mutass többet
Találatok száma: 3
Lista szűrése