Szűrők
Bruttó ár
1588Ft Ft2891
Akciós / Új
(1)
Gyártó
(4)
Raktáron
(3)
(1)
Átmérő
mm (1)
mm (1)
mm (1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

By Döme Team Feeder előtétzsinórok


Nincs olyan feeder horgász ma Magyarországon, aki ne ismerné a Döme Gábor nevével fémjelzett termékeket. Ez talán már európai, nemzetközi szinten is érvényes megállapítás, és az ilyen magas szintre jutás nem kis munkát és erőfeszítést igényel. Minden by Döme termékre igaz, hogy elsősorban a magyar vizekhez, itteni viszonyokhoz, és ami igen fontos, itthoni pénztárcához szabott elvek mentén készülnek. Emellett túlzás nélkül állítható, hogy egy hétvégi pecán és akár egy világversenyen is tökéletesen megállják a helyüket. Nagyszerű példa erre a 2019-es dél-afrikai feeder világbajnokság, ahonnan mind a női, mind a férfi válogatottunk aranyéremmel térhetett haza. Ezen az eseményen a versenyzők mellett a felszerelések, kellékek is hibátlanul teljestettek, és természetesen jelen voltak a by Döme Team Feeder termékek is.

Belátható tehát, hogy a by Döme felirattal ellátott eszközök, termékek komoly tesztelés alatt állnak és a feederhorgászathoz szükséges felszerelések teljes palettáját lefedik, halkímélő eszközöktől, székektől kezdve a botokon, orsókon át a zsinórokig, aprócikkekig.

Ha felvastagodó dobóelőkét keresünk a feeder végszerelékünk megkötésére, bátran válasszunk a Team Feeder Tapered Leader valamelyik változatát. Ez a termék egy speciálisan kialakított zsinór, amely lényege, hogy nagy átmérővel indul, majd 15 méteren át fokozatosan visszavékonyodik a főzsinórunk átmérőjéhez. Azért lehet erre szükség, mert sok esetben a fonott dobóelőke már nem engedélyezett, viszont azt helyettesítenünk kell valamivel, ugyanis a dobásnál fellépő erőket a normál főzsinórunk nem bírná. A by Döme Team Feeder Tapered Leader a feedertechnika alkalmazásánál legnépszerűbb átmérőkben kapható. Minden tekercsen 5 db, egyenként 15 méteres szakaszt találunk, melyek mindegyike UV álló. Nyúlása alacsony, így dobásnál nem veszítünk miatta távolságot.

Egy jó tanács: ügyeljünk rá, hogy megfelelő csomóval kössük a főzsinórhoz, mivel ennek a szakasznak nagy sebességgél és óriási erők mellett kell kiszaladnia az apró spiccgyűrűkön! Ha a legkisebb mértékben is elakad valahol, szükségszerűen lassul a végszerelékünk, így jobb esetben megússzuk egy rövidebb és pontatlanabb dobással, rosszabb esetben elszakad a zsinórunk vagy eltörik a bot.

Gyártó/Forgalmazó: Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászzsinór, horgászati célra. A főzsinór elő kötve, nagy terhelés, ignybevétel esetén ajánljuk a használatát.

A horgászzsinór/előke anyaga: nylon

Tisztítása: -

Gyermekektől elzárva tartandó! 

Nem lebomló anyag, kérjük a kijelölt hulladékgyűjtőbe dobja!

Mutass többet
Találatok száma: 4
Lista szűrése