Trabucco előtétzsinór

Az 1986-ban alapított Roberto Trabucco tapasztalatának és szenvedélyének köszönhetjük a Trabuccot. A minőség és a termékválaszték tekintetében a kereskedelem élvonalában mozog. A közismert horgászbotok, fantasztikus etetőanyagok világszerte ismertek. Páratlan minőségi zsinórok az egyik legismertebb horgász termékei az európai piacon. Természetesen zsinórjait is több ágra oszthatnánk. Ezek közül egyik a felvastagodó dobóelőkéje. Egyre népszerűbb a horgászpiacon, melynek meg is van oka. Nagyon sok előnye van egy hagyomásos egy átmérőjű zsinórhoz képest. Ezek közül olvashatsz is párat a következő leírásban.

Trabucco Tapered Leader:

Felvastagodó dobóelőke, a tökéletes dobóelőke. Sok horgászvízen már tiltják a fonott zsinór használatát, így a tökéletes opció a tapered leader használata.

A T-Force XPS Taper Leader vékonyodó dobóelőkék jelentik a legjobb választás a könnyű és hatékony távdobáshoz. Az XPS Taper Leader-nél alkalmazott kopolimerek lágyabb változatát használták, áttetsző színének köszönhetően a vízben csaknem láthatatlanná teszi ezt a vékonyodó zsinórt a leader zsinórokra jellemző tökéletes süllyedő képesség és kopásállóság mellett. A kúpos forma lehetővé teszi a tökéletes és kisméretű csomók készítését, amelyek nem okoznak problémát az extrém távoli dobásoknál sem.

Nagy átmérőjű spulnira tekerve kaphatók, amely 10 db, egyenként 15 m hosszú, kúpos szakaszt tartalmaz. Alacsony nyúlású, könnyen köthető.

Ha még nem használtál ílyen típusú előtétzsinórt, de szeretnéd kipróbálni, akkor az egyik legjobb választás lehet ez a típus. Az egyik legmagasabb minőséget képviseli. Nagyon sok tekercs eladása után mondhatjuk, hogy még nem volt rá panasz.

Ha idegenkedsz a felvastagodó zsinórtól és még egy átmérőjű csapót használsz, akkor érdemes kipróbálni. Hidd el megéri. A Halcatraz Horgászcentrum és Webáruházban számos előtétzsinórt találhatsz. Ha látod a RAKTÁRON feliratot, akkor az bizony van készleten és akár már holnap nálad lehet a csomag.

Gyártó/Forgalmazó: Árgus Kkt, 9700 Szombathely, Bertalanffy Miklós utca 19

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászzsinór, horgászati célra. A főzsinór elő kötve, nagy terhelés, ignybevétel esetén ajánljuk a használatát.

A horgászzsinór/előke anyaga: nylon

Tisztítása: -

Gyermekektől elzárva tartandó! 


Nem lebomló anyag, kérjük a kijelölt hulladékgyűjtőbe dobja!

Mutass többet
Találatok száma: 2
Lista szűrése