Szűrők
Bruttó ár
989Ft Ft3591
Gyártó
(14)
Átmérő
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (2)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Nevis előtétzsinór


A mai világban már senkinek sem kell bemutatni a márkát. Egy hazai dolog, ami az emberek tudatába már beleégette magát. Mára már vezető családdá nőtte ki magát. Mára a régi megbízhatatlansága szertehullott. Az egyik legmegbízhatóbb termékeket sorakoztatja fel szinte kicsi pénzért. Palettája rendkívül széleskörű. Találhatunk ott a feederesek számára alkalmas botokat, orsókat és rentgetek aprócikket. A bojlis vonal kedvelői sem tétlenkednek, hiszen mindenféle bojlis cucc megtalálható itt.  A bojlizás kedvelői a bőség zavarában vannak, ha termékeket nézzük. A megbízhatóbbnál megbízhatóbb előtétzsinórok sorakoznak fel.

Nevis Castmaster Tapered Line

Kónuszos átlátszó dobó előke. Az elvékonyodó struktúrájának köszönhetően könnyedén tudjuk a főzsinórhoz kötni. UV álló átlátszó színe biztosítja a hosszú élettartamot. Nagy strapabíró képességű, alacsony nyúlóképességű.

Super Hard Előtét Zsinór

Kifejezetten nehéz akadós pályákra készült nagy kopásállóságú zsinór. Elsősorban előtét zsinórnak használható, ellenáll a kőnek és a kagylónak. Átlátszó színe miatt a víz alatt láthatatlan. Molekula szerkezete miatt nem gubancolódik. Még vastag méretekben is viszonylag könnyen köthető. Alacsony nyúlása miatt pontosabb dobásokat tesz lehetővé.

A tapered line zsinór egy frissebb termékcsalád. Sokkal kisebb csomó keletkezik a két zsinór összekötésekkor. Mivel kisebb részen vastagabb a zsinór, így nagyobb távolságokat érhetünk el dobáskor. Halkabb is mikor a kötés elhadja a gyűrűket. Nagyon sok plusz áll a felvastagodó zsinór mellet. Hátránya, hogy egy tekercsen csak 5 darab van. Míg mondjuk a hard előtét zsinóron összesen 100 méter, amiből akár 10db csapót, dobóelőkét is köthetünk.

A legegyszerűbb és költséghatékonyabb, ha egyméretű dobóelőtétet használunk. De mint mindennek vannak fokozatai. A kifejezetten előtétzsinóroknak nagyobb a szakítója és strapabíróbb, mint egy vastag főzsinórnak.

Számos előtétzsinór található a Halcatraz Horgászcentrum és Webáruházban. Biztos találsz számodra megfelelőt.

Gyártó/Forgalmazó: Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászzsinór, horgászati célra. A főzsinór elő kötve, nagy terhelés, ignybevétel esetén ajánljuk a használatát.

A horgászzsinór/előke anyaga: nylon

Tisztítása: -

Gyermekektől elzárva tartandó! 

Nem lebomló anyag, kérjük a kijelölt hulladékgyűjtőbe dobja!

Mutass többet
Találatok száma: 14
Lista szűrése