Szűrők
Bruttó ár
989Ft Ft3191
Akciós / Új
(4)
Gyártó
(11)
Átmérő
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Nevis előtétzsinór


A mai világban már senkinek sem kell bemutatni a márkát. Egy hazai dolog, ami az emberek tudatába már beleégette magát. Mára már vezető családdá nőtte ki magát. Mára a régi megbízhatatlansága szertehullott. Az egyik legmegbízhatóbb termékeket sorakoztatja fel szinte kicsi pénzért. Palettája rendkívül széleskörű. Találhatunk ott a feederesek számára alkalmas botokat, orsókat és rentgetek aprócikket. A bojlis vonal kedvelői sem tétlenkednek, hiszen mindenféle bojlis cucc megtalálható itt.  A bojlizás kedvelői a bőség zavarában vannak, ha termékeket nézzük. A megbízhatóbbnál megbízhatóbb előtétzsinórok sorakoznak fel.

Nevis Castmaster Tapered Line

Kónuszos átlátszó dobó előke. Az elvékonyodó struktúrájának köszönhetően könnyedén tudjuk a főzsinórhoz kötni. UV álló átlátszó színe biztosítja a hosszú élettartamot. Nagy strapabíró képességű, alacsony nyúlóképességű.

Super Hard Előtét Zsinór

Kifejezetten nehéz akadós pályákra készült nagy kopásállóságú zsinór. Elsősorban előtét zsinórnak használható, ellenáll a kőnek és a kagylónak. Átlátszó színe miatt a víz alatt láthatatlan. Molekula szerkezete miatt nem gubancolódik. Még vastag méretekben is viszonylag könnyen köthető. Alacsony nyúlása miatt pontosabb dobásokat tesz lehetővé.

A tapered line zsinór egy frissebb termékcsalád. Sokkal kisebb csomó keletkezik a két zsinór összekötésekkor. Mivel kisebb részen vastagabb a zsinór, így nagyobb távolságokat érhetünk el dobáskor. Halkabb is mikor a kötés elhadja a gyűrűket. Nagyon sok plusz áll a felvastagodó zsinór mellet. Hátránya, hogy egy tekercsen csak 5 darab van. Míg mondjuk a hard előtét zsinóron összesen 100 méter, amiből akár 10db csapót, dobóelőkét is köthetünk.

A legegyszerűbb és költséghatékonyabb, ha egyméretű dobóelőtétet használunk. De mint mindennek vannak fokozatai. A kifejezetten előtétzsinóroknak nagyobb a szakítója és strapabíróbb, mint egy vastag főzsinórnak.

Számos előtétzsinór található a Halcatraz Horgászcentrum és Webáruházban. Biztos találsz számodra megfelelőt.

Mutass többet
Találatok száma: 11
Lista szűrése