9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Lukácsi és Kovács - L&K ragadozó előkék


Az elterjedt L&K márka híres a magyar pergetők körében, mind ragadozó halas botok és kiegészítők téren. Sok éves tapasztalatuk segítségével hozták létre ezt a márkát és a mai napig fejlesztik és javítanak rajta. Sok terméket próbáltam már a ragadozó előkék közül, ami megtalálható, mind a horgász boltunkban, mind a webshopunkban egyaránt. Ezek a Lukácsi és Kovács termékek nagy jónak bizonyultak ár-érték arányban és minőségben is.

A pergető horgászok és más módszerrel próbálkozó ragadozó halasok is nagy sikerrel használják az L&K előkéket és a többi kiegészítőjüket. Amikor először használtam én is az előre szerelt Wolfram előkéket a L&K termékcsaládból meglepően jó tapasztalatom volt az olcsóbb társaival szemben.  A termék gyártásánál a wolfram szál előnyös tulajdonságai lettek előtérbe helyezve:

  • Elenyésző súlya nem változtatja meg a műcsali tulajdonságát, mozgását, merülését. Ez nagy előnyt jelent pergetésnél.
  • A wolfram jó tulajdonsága hogy rendkívül kopás álló még a legélesebb csukafogak sem bírnak el vele.
  • Teljesen alkalmas akár úszós csuka horgászatra vagy fenekezős módszerhez is.

A felső része forgóval szerelt, alján pedig egy  L&K Duo Lock pergető gyorskapocs található, megkönnyítve a csalicseréket.

Több méretben is elérhető:

  • 20 centiméter
  • 25 centiméter
  • 35 centiméter
  • 45 centiméter

A színnel jelölt csomagolások alapján lehet megkülönböztetni a termékeket és teherbírásukat. A környezet tudatosságuk miatt a régi nagy műanyag csomagolásit egy kisebb tasakra cserélték. Ezzel csökkentve a környezet szennyezést.  A csomagolásban kettő darab előke található így akár egy csomag is elég lehet több horgászatra is.

Ez elengedhetetlen a csuka horgászok számára, mint kiegészítő. Így nektek is csak azt tudom ajánlani, hogy próbáljátok ki akár ultra light pergetésnél vagy nagy úszós csukázásnál, hiszen mind a kettőre alkalmas. A rendkívül nagy méret választék lehetővé teszi hogy bármilyen helyzetben tudjuk használni. Mi a kollégákkal bevásároltunk már a csukás szezonra, remélem ti is így fogtok tenni. A termékeket keressetek boltunkban, illetve webáruházunkban.

Mutass többet
Találatok száma: 12