Korda előkezsinórok

A Korda által forgalmazott fonott előkezsinórok elképesztően nagy választékban elérhetők. Lehetőséget kínálnak szinte minden mederfenékhez megtalálni a megfelelőt. Különböző erősségű és többféle színű Korda előkezsinór közül lehet választani. Természetesen minden Korda zsinór a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelel. Lássuk, mit kínál a Korda a bojlis horgászoknak zsinór téren:

Korda Mouth Trap – Ezt az előkezsinórt Chod Rig szerelék elkészítéséhez fejlesztették ki. Kopásálló és a vízben teljesen láthatatlan. Az anyagának köszönhetően egy mozdulattal a kívánt ívbe hajlítható. Elérhető 15, 20 és 25 librás változatban.

Korda Dark Matter Tungsten Coated– 2018-ban került bemutatásra a wolframmal ellátott Korda előkezsinór. Ennek köszönhetően extragyors süllyedést produkál vízbeérkezés után. Bevonatos zsinórról van szó, amit zsinórhámozóval könnyedén eltávolíthatunk. Elérhető több méretben illetve színben a Korda kínálatában.

Korda Hybrid Stiff Coated – A Korda kínálatában már hosszú ideje szerepel ez az előkezsinór. A környezetbe tökéletesen beolvad, erről gondoskodik a széles színválaszték. Bevonatos előkezsinór, de könnyedén házmozható. 

Korda Kamo Coated – Különleges kamo, terepmintás színű fonott zsinór a Korda kínálatában. A bevonat eltávolítható róla zsinórhámozó segítségével. Magas szakítószilárdsággal rendelkezik, és több méretben elérhető. 

Korda N-Trap Semi Stiff – Ezt a Korda fonott előkezsinórt azoknak a horgászoknak ajánljuk, akik a merevebb zsinórokat kedvelik. Prémium minőségű előkezsinór, amit könnyedén lehet hámozni. Elérhető a három legnépszerűbb színben, három különböző erősségben. Érdemes kipróbálni, hiszen dobáskor kevésbé csavarodik. 

Korda N-Trap Soft – Ez a Korda előkezsinór éppen az ellentéte a korábban említett Korda N-Trap Semi Stiff előkezsinórnak. Kifejezetten lágy, horogkötésre szánt fonott előkezsinór. A Korda fonott előkezsinórok között ez a típus a leglágyabb kivitel. 

A bojlis horgászat elengedhetetlen kelléke a jól kiválasztott fonott előkezsinór. Fel kell mérni a terepet, ahol használni szeretnéd. Győződ meg róla, hogy színben a legjobban passzoljon az adott mederviszonyokhoz. Bízunk benne, hogy megtalálod a horgászmódszeredhez leginkább alkalmas Korda előkezsinórt. A Halcatraz online horgász webáruházban sok márka kínálatából válogathatsz valós raktárkészletről. 

 Gyártó/Forgalmazó: Korda Europe BV, Hollandia, 6460 BC Kerkrade, PO BOX 1148
Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászzsinór, horgászati célra. Főzsinórnak, például spiccbotos szerlékhez és horog-előkezsinórnak egyaránt használható.
A horgászzsinór anyaga: nylon
Tisztítása: -
Gyermekektől elzárva tartandó! 
Nem lebomló anyag, kérjük a kijelölt hulladékgyűjtőbe dobja!
Mutass többet
Találatok száma: 33
Lista szűrése