PB Products fonott előkezsinórok

A megfelelő fonott zsinór kiválasztása éppoly fontos, mint a megfelelő csali megválasztása. A PB Product fonott előkezsinórok kifejezetten a bojlis horgászok számára készülnek. Lehetőséget kínálnak bojlis végszerelékek készítésére. Szeretném sorra venni a PB fonott zsinórokat és bemutatni, milyen jellemzőkkel bírnak. A bojlis előkezsinórok szakítószilárdsága librában és kilogrammban van feltűntetve a csomagoláson. A PB Products fonott előkezsinórok csomagolásán különböző ábrák szerepelnek, amelyek megkönnyítik a vásárlást. A Halcatraz online horgász webáruházban kínálatában minden forgalomban lévő PB fonott zsinórt megtalálod.

PB Product Armabraid fonott zsinór – Ezt az előkezsinórt megtalálod zöld és sóder színű változatban. Érdemes azt a színt választanod, amely jobban illik a mederfenék aljához. Kifejezetten lágy fonott zsinór, amin nem található bevonat. Sűrű körszövött formája miatt, rendkívül jól süllyed és kevés vizet vesz fel.

PB Products Chameleon fonott zsinór – Szinte egyedülálló az előkezsinórok kategóriájában camo színe miatt. Beleolvad a környezetébe, sikeresen átverheted vele az óvatos halakat is. Hihetetlenül lágy fonott zsinór, ezért remek bojlis végszereléket lehet belőle készíteni.

PB Products Jelly Wire – Hámozható, bevonatos fonott zsinór. Tökéletes kör keresztmetszettel rendelkezik, hihetetlenül gyorsan süllyed. A bojlis horgászok körében ez a legnépszerűbb fonott PB előkezsinór. Lehetőséget kínálunk három különböző színű fonott zsinór közül választani. Elérhető weed (növényzöld), silt (iszap) és gravel (sóder) színű változatban.

PB Product Silk Wire – Azoknak ajánljuk, akik kedvelik a lágy fonott zsinórokat. Növényzöld színe miatt hínáros terepen vethető be a legnagyobb sikerrel. Remekül süllyed a Silk Wire fonott zsinór és kiválóan süllyed a meder aljára.

PB Products Skinless – Kettő az egyben. Két olyan tulajdonság ötvözete ez a zsinór, amit másban biztos nem találsz meg. A külső merev bevonat alatt egy lágy fonott zsinór található. Az elkészített előkéket elkészítés után érdemes forró vízbe, vagy gőzbe helyezni. Ezzel a technikával még tovább merevíthetjük az előkötött horgokat. Tárolását tekintve fontos, hogy előketartóban feszesen helyezd el! Kiválóan süllyed, ezért a meder alján marad.

Bízom benne segítséget tudtunk nyújtani a PB Product fonott zsinórok között. Ezekből a zsinórokból kiváló horogelőke készíthető. További PB Product fonott zsinórok érhetőek el az előtétzsinórok között, ahol kagylóálló zsinór és ólombetétes leadcore zsinór is található a kínálatunkban.

Mutass többet
Találatok száma: 23
Lista szűrése