Cralusso monofil zsinór

Finomszerelékes horgász vagy? Bizonyára hallottál már a Cralusso márkáról és annak kínálatáról. Azt viszont sokan nem tudják, hogy ez egy magyar vállalkozás. Saját maguk fejlesztik, gyártják és gyártatják a jobbnál-jobb horgászfelszereléseket. Kezdetben úszókat árultak, gyártottak. Napjainkra azonban rendívül szélessé vált a termékpalettájuk. Forgókat, method kosarakat és különböző praktikus horgász eszközöket gyártanak a kiváló minőségű horgász zsinórok mellett. A Cralusso termékek megvásárlásával erősíthetjük a magyar vállalkozásokat. Fontos a tudatos horgászat, a halak védelme mellett a magyar vállalkozások erősítése is prioritást élvez. A Halcatrazban ezért találhatunk számos magyar fejlesztésű horgász felszerlést, de főként csalit.

A Cralusso zsinórokat több típusra különíthetjük el.
Elérhető a feeder horgászok számára 600, 200 és 150 méteres kiszerelésű monofil zsinór. A match horgászoknak 150 méteres verzióban elérhető Cralusso monofil damil.

A Cralusso PRESTIGE szériás zsinórok a legmagasabb elvárásokhoz készültek! A több évig tartó tesztek után, sikerült összeállítani egy olyan zsinór családot, amely a különböző horgászati módszerek sajátosságait szem előtt tartva, mindig a maximumot nyújtja. 

Match monofil zsinór:

A Match botos technika továbbra is töretlen népszerűségnek örvend! A magas igények mind újabb és újabb kiegészítők megjelenést hozták a piacon. A zsinórok terén is állandó a fejlődés, azonban a kifejezetten jó match zsinórnak „titka” van. Nos, ez a titok, most bárki számára elérhető! Králik Károly cégvezető és a CRALUSSO csapata kifejlesztett egy teljesen új generációs, süllyedő zsinórt. Kopásálló és alacsony súrlódású felülettel rendelkezik, mely gyors merülést és hosszú dobásokat is biztosít használójának.

Feeder zsinórok:

A feeder és bojlis horgászok részére nyújtja talán a legnagyobb segítséget a Cralusso Feeder Navigator Energy. A nagyobb vízfelületeken bizony gondban vagyunk, nincs viszonyítási pont, nehéz a tájékozódás. Eddig nem volt lehetőség a meghorgászandó hely, etetés bemérésére, beazonosítására. A fenti probléma megoldására fejlesztette ki a Cralusso legújabb világújdonságát, a NAVIGATOR  Feeder horgász zsinórt.

A Cralusso Feeder Prestige zsinórja kis nyúlásának, lágyságának, és magas szakítószilárdságának köszönhetően tökéletes választás feedees, fenekező horgászatra. Bordó színű süllyedő zsinór, mely gyors reagálást és kimagasló kapcsolatot biztosít.

A Cralusso Method Feeder Sinking egy nagyon jól merülő, alacsony nyúlású, rendkívül erős horgászzsinór. Speciális, csökkentett súrlódású bevonatának köszönhetően, nagyobb dobástávolság és hosszabb élettartam érhető el. Nagyon jól viseli a különböző horgászvizek eltérő kémiai tulajdonságait. Ez a sokoldalú horgász zsinór, nemcsak a feeder és method horgászok igényeit elégíti ki, de más horgászmódszerek kedvelőinek is megbízható damilja lehet.

Bízunk benne, hogy sikerült megtalálni a megfelelő horgász zsinórt a Cralusso kínálatából.

Gyártó/Forgalmazó: Králik és Tsa Kkt., 2600 Vác, Attila u.8

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászzsinór, horgászati célra. Főzsinórnak és horog-előkezsinórnak egyaránt használható.

A horgászzsinór anyaga: nylon

Tisztítása: -

Gyermekektől elzárva tartandó! 

Nem lebomló anyag, kérjük a kijelölt hulladékgyűjtőbe dobja!

Mutass többet
Találatok száma: 13
Lista szűrése