9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!
Szűrők
Bruttó ár
1689Ft Ft3891
Gyártó
(13)
Raktáron
(12)
(1)
Átmérő
mm (1)
mm (2)
mm (3)
mm (3)
mm (1)
mm (3)

 Egyedi csomagajánlataink

Termékeink

Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Cralusso monofil zsinór

Finomszerelékes horgász vagy? Bizonyára hallottál már a Cralusso márkáról és annak kínálatáról. Azt viszont sokan nem tudják, hogy ez egy magyar vállalkozás. Saját maguk fejlesztik, gyártják és gyártatják a jobbnál-jobb horgászfelszereléseket. Kezdetben úszókat árultak, gyártottak. Napjainkra azonban rendívül szélessé vált a termékpalettájuk. Forgókat, method kosarakat és különböző praktikus horgász eszközöket gyártanak a kiváló minőségű horgász zsinórok mellett. A Cralusso termékek megvásárlásával erősíthetjük a magyar vállalkozásokat. Fontos a tudatos horgászat, a halak védelme mellett a magyar vállalkozások erősítése is prioritást élvez. A Halcatrazban ezért találhatunk számos magyar fejlesztésű horgász felszerlést, de főként csalit.

A Cralusso zsinórokat több típusra különíthetjük el.
Elérhető a feeder horgászok számára 600, 200 és 150 méteres kiszerelésű monofil zsinór. A match horgászoknak 150 méteres verzióban elérhető Cralusso monofil damil.

A Cralusso PRESTIGE szériás zsinórok a legmagasabb elvárásokhoz készültek! A több évig tartó tesztek után, sikerült összeállítani egy olyan zsinór családot, amely a különböző horgászati módszerek sajátosságait szem előtt tartva, mindig a maximumot nyújtja. 

Match monofil zsinór:

A Match botos technika továbbra is töretlen népszerűségnek örvend! A magas igények mind újabb és újabb kiegészítők megjelenést hozták a piacon. A zsinórok terén is állandó a fejlődés, azonban a kifejezetten jó match zsinórnak „titka” van. Nos, ez a titok, most bárki számára elérhető! Králik Károly cégvezető és a CRALUSSO csapata kifejlesztett egy teljesen új generációs, süllyedő zsinórt. Kopásálló és alacsony súrlódású felülettel rendelkezik, mely gyors merülést és hosszú dobásokat is biztosít használójának.

Feeder zsinórok:

A feeder és bojlis horgászok részére nyújtja talán a legnagyobb segítséget a Cralusso Feeder Navigator Energy. A nagyobb vízfelületeken bizony gondban vagyunk, nincs viszonyítási pont, nehéz a tájékozódás. Eddig nem volt lehetőség a meghorgászandó hely, etetés bemérésére, beazonosítására. A fenti probléma megoldására fejlesztette ki a Cralusso legújabb világújdonságát, a NAVIGATOR  Feeder horgász zsinórt.

A Cralusso Feeder Prestige zsinórja kis nyúlásának, lágyságának, és magas szakítószilárdságának köszönhetően tökéletes választás feedees, fenekező horgászatra. Bordó színű süllyedő zsinór, mely gyors reagálást és kimagasló kapcsolatot biztosít.

A Cralusso Method Feeder Sinking egy nagyon jól merülő, alacsony nyúlású, rendkívül erős horgászzsinór. Speciális, csökkentett súrlódású bevonatának köszönhetően, nagyobb dobástávolság és hosszabb élettartam érhető el. Nagyon jól viseli a különböző horgászvizek eltérő kémiai tulajdonságait. Ez a sokoldalú horgász zsinór, nemcsak a feeder és method horgászok igényeit elégíti ki, de más horgászmódszerek kedvelőinek is megbízható damilja lehet.

Bízunk benne, hogy sikerült megtalálni a megfelelő horgász zsinórt a Cralusso kínálatából.

Mutass többet
Találatok száma: 13