Szűrők
Bruttó ár
2889Ft Ft5691
Gyártó
(17)
Átmérő
mm (1)
mm (2)
mm (4)
mm (2)
mm (2)
mm (2)
mm (2)
mm (1)
mm (1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Tubertini monofil zsinór

 

A Tubertini nagy hagyományokkal rendelkező és nagymúltú olasz horgászcikkgyártó. Régi jól ismert név a szakmában, nevének hallatán minden horgász elismerően bólint. Természetes, hogy a horgászathoz szükséges eszközök teljes palettáját megtalálhatjuk náluk, legyen szó aprócikkről, botokról, vagy zsinórokról. Egyben biztosak lehetünk: ha Tubertini terméket választunk, nem fogunk csalódni.

Általános horgászatra az egyik legközkedveltebb monofil zsinór a cég egyik legrégebbi terméke, a Tubertini Gorilla Sinking. Ahogyan azt a neve is mutatja, ez egy süllyedő zsinór. Ennek a tulajdonságának köszönhetően, ez egy kifejezetten úszós, matchbotos horgászatra szánt zsinór, de számtalan egyéb békéshalas módszerhez is nagy sikerrel alkalmazzák a horgászok. A japán gyártástechnológiának köszönhetően magas kopás- és gubancállósággal rendelkezik, jól tűri a dobást és a fárasztást. A 350 méteres kiszerelés általában több, mint elég.

Az előzővel megegyező tulajdonságokkal bír a cég másik nagy sikerterméke, a Tubertini Gorilla Feeder. Kifejezetten feeder vagy method feeder technikához ajánlott, ennek megfelelő, 200 méteres kiszerelésben és semleges színben.

A Tubertini új feederzsinórja a két változatban elérhető Erre Method. A kék színű változat a rövid- vagy középtávolságra történő horgászatra ajánlott, mivel a nagyobb nyúlási tolerancia miatt a közeli, erőteljes kapásokat is jól állja. A vörösesbarna típus a távoli horgászathoz és a távoli dobásokhoz lett kifejlesztve, melynek alacsony nyúlása a száz méteren túli kapást is tökéletesen jelzi, az akasztást pedig továbbítja. Mindkét változat süllyedő, Japánban készült, és egy ún. nanocoated eljárással egy speciális kopásálló bevonatot kapott.

Általánosságban elmondható, hogy a Tubertini monofil zsinórok nagy csomótűréssel rendelkeznek, tulajdonságaiknak köszönhetően tökéletesen megfelelnek a kezdő horgászoknak, de megállják a helyüket akár versenykörülmények között is. A Tubertini termékcsalád nagyszerű példa arra, hogy a jó minőségért nem feltétlenül kell mélyen a zsebbe nyúlni. Megfizethető áruk miatt bárki számára elérhetőek ezek a csalódásmentes zsinórok.

Bátran válasszunk Tubertini zsinórt elsősorban békés halra, akármilyen módszerrel horgászunk. Üzletünkben magasan ezek a típusok a legnépszerűbb zsinórok.

Mutass többet
Találatok száma: 17
Lista szűrése