Szűrők
Bruttó ár
2889Ft Ft5691
Akciós / Új
(1)
Gyártó
(17)
Raktáron
(11)
(6)
Átmérő
mm (1)
mm (2)
mm (4)
mm (2)
mm (2)
mm (2)
mm (2)
mm (1)
mm (1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Tubertini monofil zsinór

 

A Tubertini nagy hagyományokkal rendelkező és nagymúltú olasz horgászcikkgyártó. Régi jól ismert név a szakmában, nevének hallatán minden horgász elismerően bólint. Természetes, hogy a horgászathoz szükséges eszközök teljes palettáját megtalálhatjuk náluk, legyen szó aprócikkről, botokról, vagy zsinórokról. Egyben biztosak lehetünk: ha Tubertini terméket választunk, nem fogunk csalódni.

Általános horgászatra az egyik legközkedveltebb monofil zsinór a cég egyik legrégebbi terméke, a Tubertini Gorilla Sinking. Ahogyan azt a neve is mutatja, ez egy süllyedő zsinór. Ennek a tulajdonságának köszönhetően, ez egy kifejezetten úszós, matchbotos horgászatra szánt zsinór, de számtalan egyéb békéshalas módszerhez is nagy sikerrel alkalmazzák a horgászok. A japán gyártástechnológiának köszönhetően magas kopás- és gubancállósággal rendelkezik, jól tűri a dobást és a fárasztást. A 350 méteres kiszerelés általában több, mint elég.

Az előzővel megegyező tulajdonságokkal bír a cég másik nagy sikerterméke, a Tubertini Gorilla Feeder. Kifejezetten feeder vagy method feeder technikához ajánlott, ennek megfelelő, 200 méteres kiszerelésben és semleges színben.

A Tubertini új feederzsinórja a két változatban elérhető Erre Method. A kék színű változat a rövid- vagy középtávolságra történő horgászatra ajánlott, mivel a nagyobb nyúlási tolerancia miatt a közeli, erőteljes kapásokat is jól állja. A vörösesbarna típus a távoli horgászathoz és a távoli dobásokhoz lett kifejlesztve, melynek alacsony nyúlása a száz méteren túli kapást is tökéletesen jelzi, az akasztást pedig továbbítja. Mindkét változat süllyedő, Japánban készült, és egy ún. nanocoated eljárással egy speciális kopásálló bevonatot kapott.

Általánosságban elmondható, hogy a Tubertini monofil zsinórok nagy csomótűréssel rendelkeznek, tulajdonságaiknak köszönhetően tökéletesen megfelelnek a kezdő horgászoknak, de megállják a helyüket akár versenykörülmények között is. A Tubertini termékcsalád nagyszerű példa arra, hogy a jó minőségért nem feltétlenül kell mélyen a zsebbe nyúlni. Megfizethető áruk miatt bárki számára elérhetőek ezek a csalódásmentes zsinórok.

Bátran válasszunk Tubertini zsinórt elsősorban békés halra, akármilyen módszerrel horgászunk. Üzletünkben magasan ezek a típusok a legnépszerűbb zsinórok.

Gyártó/Forgalmazó: Maros Mix Kft, 6900 Makó, Deák Ferenc u.12.

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászzsinór, horgászati célra. Főzsinórnak és horog-előkezsinórnak egyaránt használható.

A horgászzsinór anyaga: nylon

Tisztítása: -

Gyermekektől elzárva tartandó! 

Nem lebomló anyag, kérjük a kijelölt hulladékgyűjtőbe dobja!

Mutass többet
Találatok száma: 17
Lista szűrése