Szűrők
Bruttó ár
994Ft Ft26291
Gyártó
(53)
Raktáron
(36)
(17)
Átmérő
mm (1)
mm (1)
mm (2)
mm (1)
mm (2)
mm (3)
mm (1)
mm (6)
mm (9)
mm (1)
mm (5)
mm (9)
mm (3)
mm (5)
mm (1)
mm (1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Sufix monofil zsinór


A Sufix az egyik legismertebb, és a szakmán belül legjobban csengő név zsinórok terén, melyet egyetlen horgásznak sem kell bemutatni. Komoly gyártási folyamatok, folyamatos tesztelés és számtalan újítás köthető a nevükhöz, ennek köszönhetően rengeteg horgász használja nagy megelégedéssel a Sufix monofil zsinórjait. Egyik legelterjedtebb és legsikeresebb szériája a Sufix Advance, amely 1000m-es kiszereléseben fluo sárga színben; 300m-es kiszerelésben pedig a fluo sárga mellett clear, azaz áttetsző változatban is elérhető. Hihetetlen 96%-os csomótűrési képesség jellemzi, melyet a valóságban még egyetlen másik zsinórgyártó cégnek sem sikerült elérni. Rendkívül magas kopásállóságát egy speciális eljárásnak köszönheti, amely szintén a Sufix találmánya. A Sufix Advance bármely típusa ár-érték arányban magasan a legjobb választás.

Ez volt az a termék, amely a 2017-2018-as szezon legjobb új monofil zsinórja díjat nyerte el az adott évben megrendezett EFTTEX kiállításon. Az EFTTEX nem más, mint a European Fishing Tackle Trade Exhibition, azaz az Európai Horgászcikkgyártók Kiállításának rövidítése. Az 1982 óta megrendezésre kerülő kiállítás igen rangosra nőtte ki magát, így az itt elnyert díjak komoly kitüntetésnek számítanak.

A Sufix Ultra Knot a cég másik igazán kedvelt és keresett terméke. Ezt a jól látható színű, nagy kiszerelésben kapható, kedvezőbb árú monofil zsinórt elsősorban azoknak ajánljuk, akik a felszerelésükre szánt pénzt a horgászatok csekély számához igazítják. Ha a minőségről nem szeretnénk lemondani, de nincs szükségünk csúcsminőségű kiegészítőkre, bátran válasszuk ezt az igen kedvező árú típust.

Érdekesség a Sufix Nanoline nevű monofil zsinór, mely elsősorban pisztráng pergetésre ajánlott. Kifejezetten hideg, fagyos körülmények között is tökéletesen működik, akár -15 Celsius-fokban is használható. Tökéletes áttetszősége miatt a gyors sodrású, kristálytiszta hegyi patakok, folyók halaira is sikerrel pergethetünk ezzel a zsinórral. A termék ellenáll az UV sugárzásnak, kopásállósága magas, nyúlását sikerült minimálisra csökkenteni és csomótűrési képességéből jóval fagypont alatt sem veszít.

A Sufix név garancia a zsinórok minőségére, mert ez a gyártó mindent tud, ami az elérhető legjobb zsinórok létrehozásához szükséges. A komoly tesztcsapat, a magas minőségbiztosítási rendszer és az állandó mérnöki fejlesztések tapasztalatai minden egyes tekercs Sufix zsinórban jelen vannak.

Mutass többet
Találatok száma: 53
Lista szűrése