9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!
Szűrők
Bruttó ár
989Ft Ft991
Gyártó
(6)
Átmérő
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)

 Egyedi csomagajánlataink

Termékeink

Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

L&K monofil zsinór

Magát a márkát 2 igen tapasztalt horgász teremtette meg. Lukácsi Béla és Kovács Adrián sok éves horgászmúlttal rendelkeztek már akkor, amikor a márka megalakult. A márkát egyenesen a magyar piacra teremtették meg, és annak hiányosságainak kiküszöbölésére. Rablóhalas horgászathoz alakították ki a palettájukat. Könnyedén talál megának aprócikket a profi pergető és akár a kezdő fenekező rablóhalas horgász.

Palettájukat a minőség és a letisztultság jellemzi. Horgászzsinórjai több éves fejlesztés után kerültek piacra. Béla és Adrián maguk fejlesztették próbálgatták sok éven keresztül.

Webáruházunkban könnyedén helyet kapott az L&K Fine Mono zsinór széria. Zseniális minőségű pergető monofil zsinór. Manapság egyre nagyobb körben hódít a fonott zsinórokkal való pergetés, de akadnak még olyanok akárcsak én, akiknek egy jó minőségű monofil zsinór épp oly hatásos, mint akármelyik komolyabb fonott. Maga a zsinór 150méteres tekercsekben kerülnek fel a boltok polcaira. Mindenki megtalálja a számára ideális átmérőt, hiszen 0,18mm-től egészen 0,30mm-ig jelen vannak. A legvékonyabb alkalmas a kisebb sügérek, vagy süllőkre. A vastagabbat nyugodtan vihetjük magunkkal a csuka vadászatra. A transzparens monofil alapanyagú pergető zsinórok igazán feltűnő előnye a fonottakkal szemben, a láthatósági érzékenységükben rejlik. Ezen  előnyök köre a süllő és balin horgászatánál lesz halakban mérhető, mivel e halfajok érzékenyebbek a csalik utáni pár méterre. Ideális a teljesen tiszta vízterületek és kevésbé akadós horgászhelyek vallatására, ami az igazán érzékenyen kapó halakat rejti. Felülete teljesen sima, ami kiegészült egy Teflon bevonattal, mely garantálja a maximális kopásállósági tulajdonságot. A fonott zsinórokkal szemben, nulla százalék vizet tart meg, ami a téli és hidegebb időszak egyik legjobb opciójává teszik a pergető zsinórok között. Light és Medium pergetéshez is kiváló választás, wobblerekhez és gumikhoz is egyaránt jó megoldás. Jómagam körülbelül 2 éve használom és csak pozitív dolgokat tudok mondani róla. Nem egy versenyen történt meg, hogy a fonott zsinórok csődöt mondtak, hiszen a halak olyan óvatosan táplálkoztak, hogy a legkisebb gyanús dolognak már oda sem csapnak. Egy szó, mint száz ha valaki pergető monofil zsinórt keres ezzel nem nyúl mellé.

Mutass többet
Találatok száma: 6