L&K monofil zsinór

Magát a márkát 2 igen tapasztalt horgász teremtette meg. Lukácsi Béla és Kovács Adrián sok éves horgászmúlttal rendelkeztek már akkor, amikor a márka megalakult. A márkát egyenesen a magyar piacra teremtették meg, és annak hiányosságainak kiküszöbölésére. Rablóhalas horgászathoz alakították ki a palettájukat. Könnyedén talál megának aprócikket a profi pergető és akár a kezdő fenekező rablóhalas horgász.

Palettájukat a minőség és a letisztultság jellemzi. Horgászzsinórjai több éves fejlesztés után kerültek piacra. Béla és Adrián maguk fejlesztették próbálgatták sok éven keresztül.

Webáruházunkban könnyedén helyet kapott az L&K Fine Mono zsinór széria. Zseniális minőségű pergető monofil zsinór. Manapság egyre nagyobb körben hódít a fonott zsinórokkal való pergetés, de akadnak még olyanok akárcsak én, akiknek egy jó minőségű monofil zsinór épp oly hatásos, mint akármelyik komolyabb fonott. Maga a zsinór 150méteres tekercsekben kerülnek fel a boltok polcaira. Mindenki megtalálja a számára ideális átmérőt, hiszen 0,18mm-től egészen 0,30mm-ig jelen vannak. A legvékonyabb alkalmas a kisebb sügérek, vagy süllőkre. A vastagabbat nyugodtan vihetjük magunkkal a csuka vadászatra. A transzparens monofil alapanyagú pergető zsinórok igazán feltűnő előnye a fonottakkal szemben, a láthatósági érzékenységükben rejlik. Ezen  előnyök köre a süllő és balin horgászatánál lesz halakban mérhető, mivel e halfajok érzékenyebbek a csalik utáni pár méterre. Ideális a teljesen tiszta vízterületek és kevésbé akadós horgászhelyek vallatására, ami az igazán érzékenyen kapó halakat rejti. Felülete teljesen sima, ami kiegészült egy Teflon bevonattal, mely garantálja a maximális kopásállósági tulajdonságot. A fonott zsinórokkal szemben, nulla százalék vizet tart meg, ami a téli és hidegebb időszak egyik legjobb opciójává teszik a pergető zsinórok között. Light és Medium pergetéshez is kiváló választás, wobblerekhez és gumikhoz is egyaránt jó megoldás. Jómagam körülbelül 2 éve használom és csak pozitív dolgokat tudok mondani róla. Nem egy versenyen történt meg, hogy a fonott zsinórok csődöt mondtak, hiszen a halak olyan óvatosan táplálkoztak, hogy a legkisebb gyanús dolognak már oda sem csapnak. Egy szó, mint száz ha valaki pergető monofil zsinórt keres ezzel nem nyúl mellé.

Gyártó/Forgalmazó: Energofish kft. - 1201 Budapest, Helsinki u. 74.

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászzsinór, horgászati célra. Főzsinórnak és horog-előkezsinórnak egyaránt használható.

A horgászzsinór anyaga: nylon

Tisztítása: -

Gyermekektől elzárva tartandó! 

Nem lebomló anyag, kérjük a kijelölt hulladékgyűjtőbe dobja!

Mutass többet
Találatok száma: 6
Lista szűrése