Szűrők
Bruttó ár
2989Ft Ft4791
Gyártó
(16)
Raktáron
(8)
(8)
Átmérő
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (2)
mm (2)
mm (3)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Matrix monofil zsinór

Maga a Matrix a Foxon belül a finomszerelékes horgász módszert testesíti meg. Aprócikkei semmi túlzás nélkül a legmagasabb minőséget képviseli a piacon. A Matrix mögött egy hatalmas tesztcsapat áll, akik az év 365 napján folyamatosan tesztelnek. Zsinórjai a kezdetetektől az igazi finom pecát vették célba. Maga a márka hosszú múltra nyúlik vissza. Horgászboltunkba valószínűleg elsőként került fel, hiszen a feederes vonal hazánkban hatalmas népszerűségnek örvend. Az igazi feeder horgász tudja, hogy a felszerelés motorja egy igazán jó minőségű monofil zsinór. A Matrix el is hozta nekünk a Matrix Power Micron zsinórt. Egy minőségi, méretpontos zsinór az angol Matrixtól, melyet előkékhez, valamint rakós és spiccbotos szerelék készítéséhez ajánlunk. Rendkívül erős és lágy a jobb csali felkínálás érdekében. Kiváló csomótűrő képesség és nehezen észrevehető átlátszó szín jellemzi. 
Tökéletes választás bárkinek, aki prémium minőségű zsinórral kíván felszerelkezni. 100méteres tekercsekben van jelen és a mérettáblája is igen széles szóval mindenki megtalálja a számára ideális méretet.

A következő a személyes kedvencem, amit jómagam is használok a Matrix Horizon X zsinór széria. Már amikor megérkezett hozzánk megvásároltam egy tekercset és az óta is hatalmas elégedettség övez. Picker botjaimon használom őket 0,16mm-es átmérőben. Horgászbolti eladóként, ha zsinórválasztásra kerül a sor, általában az első kérdés az, hogy mennyit bír az adott zsinór. Amit én használok annak a szakító szilárdsága 1,81kg. A rövid picker botos horgászati rekordom nem más, mint egy 14,36kg-os tőponty volt. Szóval nem a ráírt szakítószilárdság legyen a mérvadó. Egy jól beállított fék és egy türelmes fárasztás eredménye egy ilyen gyönyörű ponty.
Ez a fajta zsinór 300méteres tekercsekben kerül forgalomba, amiben 150méternél van egy jelölés. Tökéletesen ideális feeder vagy akár weggler horgászathoz. Kitűnő kopásállósággal rendelkeznek a zsinórok. 5 közkedvelt méretben kerülnek a boltok polcaira. Ultra gyorsan süllyed, és extrém nehezen szakad. Számomra a tökéletes választás volt, hiszen ezt a zsinórt kerestem évek óta amiben 100%-ig megbízhatok.

Gyártó/Forgalmazó: Fox International Group LTD. Belgium, 21255 Beerse, Dennenlaan u 3/A

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászzsinór, horgászati célra. Főzsinórnak és horog-előkezsinórnak egyaránt használható.

A horgászzsinór anyaga: nylon

Tisztítása: -

Gyermekektől elzárva tartandó! 

Nem lebomló anyag, kérjük a kijelölt hulladékgyűjtőbe dobja!

Mutass többet
Találatok száma: 16
Lista szűrése