Szűrők
Bruttó ár
1489Ft Ft3492
Gyártó
(1)
(67)
Legnépszerűbb termékeink
(13)
Raktáron
(17)
(51)
Átmérő
mm (7)
mm (10)
mm (10)
mm (2)
mm (13)
mm (2)
mm (13)
mm (2)
mm (7)
mm (1)
mm (1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Haldorádó monofil zsinór

Döme Gábor által kifejlesztett és már bizonyított márkáról mindenki hallott, sőt valószínűleg mindünk táskájában lapul az általa kifejlesztett csali vagy éppenséggel aprócikk. Palettája rendkívül széles és folyamatosan bővül. Zsinórjait mind maga és teszthorgászai fejlesztették ki. Gondos odafigyeléssel tervezte meg a Haldorádó zsinór palettáját. Könnyedén választhat róla a kemény bojlis horgász, de talál itt az igazi folyóvízi horgász is kedvére zsinórt.

A sort a Haldorádó Fine Max zsinórral kezdeném. Ez egy rendkívül strapabíró, kopásálló, kis nyúlású monofil zsinórcsalád, amely tökéletes összhangban van a modern feeder horgászat igényeivel. A család különböző tagjait további finomhangolással, még egyedibbé tették. A Fine Max zsinór elsődleges ismertetője a színe, amely élénk királykék árnyalatú, akárcsak a névazonos termékcsoport egyéb eszközein látható díszítő elemek.
Egy lapon említeném a Haldorádó Puprle Feeder, a Haldorádó Black Feeder és a Haldorádó Blue Feeder családot. A Haldorádó folyamatosan igazodik a vásárlói igényekhez. A korábban megjelent piros és kék monofil zsinórok mellett, a kéréseket figyelembe véve már kapható fekete és lila színben is. A Haldorádó Black Feeder és Purple Feeder a céltudatos feeder horgászok új generációjához igazodik. Alacsony nyúlással rendelkező monofil főzsinór, amely megfelel a legújabb trendeknek. Ezek a zsinóroknak a gyártástechnikája teljesen megegyezik csak a színben térnek el.

Az egyik legkorszerűbb újítása a Haldorádó Big River Main Line széria lett. Az igazi gyors folyami horgászokra gondoltak itt a tervezés alatt. A zsinór kifejlesztésénél az elsődleges szempont a kellően nagy teherbírás, valamint a magas kopásállóság volt. Tulajdonságainál fogva ez a damil teljesít minden, olyan kritériumot, amit joggal várhatnak el a horgászok egy modern, jó minőségű horgászzsinórtól.
A vérbeli pontyhorgászok sem csüggedhetnek, hiszen számukra évek óta elérhető a Haldorádó Record Carp Yellow, a Haldorádó Record Carp Orange és a Haldorádó Record Carp Black névre hallgató zsinórok. Ezek a zsinórok zseniális felületkezelést kaptak melynek köszönhetően alacsony nyúlás és nagy teherbírás jellemzi. Zsinórjai olyanok akár a csalijai, az összes kontinensen helyt állnának.

Gyártó/Forgalmazó: Haldorádó Team Kereskedelemi Kft., 6400 Kiskunhalas, Széchenyi István u.49.

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászzsinór, horgászati célra. Főzsinórnak és horog-előkezsinórnak egyaránt használható.

A horgászzsinór anyaga: nylon

Tisztítása: -

Gyermekektől elzárva tartandó! 

Nem lebomló anyag, kérjük a kijelölt hulladékgyűjtőbe dobja!

Mutass többet
Találatok száma: 68
Lista szűrése