Szűrők
Bruttó ár
1988Ft Ft20991
Gyártó
(71)
Legnépszerűbb termékeink
(6)
Raktáron
(21)
(50)
Átmérő
mm (1)
mm (3)
mm (5)
mm (5)
mm (9)
mm (10)
mm (4)
mm (2)
mm (9)
mm (3)
mm (7)
mm (3)
mm (1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Daiwa monofil zsinór

Maga a márka neve mára egybeforrott a minőséggel. A cég központja Japánban található ahol folyik a komoly tervezési és kivitelezési munka. A legkisebb aprócikkei is a minőséget testesítik meg. Zsinórjai rendkívüli teherbírással rendelkeznek. Mindenki megtalálja a számára ideális zsinórt a palettáról.

Találunk komolyabb bojlis zsinórokat, de akad rendkívül finom feederezésre alkalmas és a pergetők is találnak bőven maguknak zsinórt. Személyes kedvencemmel kezdeném a sort a Daiwa Infinity Super Soft zsinórral. Maga a zsinór valódi, csúcsteljesítményű japán zsinór, álca-színezéssel. UV fényben ennek a zsinórnak a színe a víz alatt liláról barnára vált. Nappal hála a lila színnek nagyon könnyedén látjuk, a víz alatt pedig a barna szín nem riasztó a halak számára. A zsinór nyúlása közepesnek mondható, ez optimális mértékben csökkenti a halvesztés, leakadás kockázatát fárasztás közben. 0,27mm-től egészen 0,33mm-ig találhatjátok meg webáruházunkban.

Következő a DaiwaTournament Fluoro monofil zsinór. Kifejezetten ponthorgászok számára készült ez a zsinór. Én magam is használom ezt a zsinórt a behúzós botjaimon és meg kell, mondjam 100°%-ban meg vagyok elégedve vele. Eléggé vastag méretben egészen pontosan 0,43mm-es átmérőben kerültek az orsóim dobjára. Sajnos egy 300-400méteres behúzásnál kell ez a vastagság, hogy a zsinór nyúlása minél kisebb legyen. 10Lb-től egészen 20Lb-ig találhatjátok meg ezt a fajta zsinórt nálunk.

A következő széria nem rég került a polcokra, de a visszhangja teljesen pozitív. A zsinór nem más, mint a Daiwa Tournament SF széria. Ez a fajta zsinór zöld és szürke színben van jelen a piacon. Viszonylag csekély a nyúlása, így késlekedés nélkül mennek át a bevágások. A Tournament SF csomótűrése magas szintű, különösen nedves csomótűrése kiváló, mindez nagy kopásállósággal párosul. Az új Tournament SF a világpiac legjobb zsinórjai közé tartozik, és Japánban ez az egyik legsikeresebb monofil zsinór.
Egy lapon szeretném megemlíteni a Daiwa Infinity Duo Carp és a Daiwa Infinity Duo Camo zsinórt. Kiváló nedves csomótűrő tulajdonságához közepes nyúlás társul, mely csökkenti a halak fárasztás közbeni leakadásának esélyét és lehetővé teszi a nagyobb távolságra történő horgászatot. A két zsinór között csak a szín a különbség, hiszen mindkettő ugyanott, ugyanúgy és ugyanolyan magas odafigyeléssel készült.

Mutass többet
Találatok száma: 71
Lista szűrése