Szűrők
Bruttó ár
2189Ft Ft3391
Gyártó
(25)
(2)
Raktáron
(23)
(2)
Átmérő
mm (1)
mm (8)
mm (8)
mm (7)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

By Döme Team Feeder Monofil Zsinór

Te sem tudod eldönteni milyen monofil zsinórt válassz feeder horgászathoz? Nem könnyű dönteni közöttük, hiszen számos gyártó jobbnál-jobb terméke található meg a horgász webáruház kínálatában. A monofil főzsinór megfelelő kiválasztása fontos szempont. Ezen áll vagy bukik a sikeres feeder horgászat.

Nyúljon, vagy ne nyúljon, milyen színe legyen és milyen átmérővel rendelkezzen. - Ezek a legfontosabb szempontok a monofil főzsinór kiválasztása esetében.

A By Döme monofil zsinórok széles szortimentje és magas minősége megkérdőjelezhetetlen. Minden feeder horgászbothoz és orsóhoz található megfelelő típusú monofil zsinór. Értjük ezalatt a távdobó feeder horgászatot vagy a lágy keszegező feeder pecát. A By Döme zsinórok különböző színben kerülnek forgalomba. Elérhető közöttük barna, fekete, kék, piros, fluo zöld és víztiszta színű változat is. A TEAM FEEDER zsinórok a legjobb minőségű alapanyagok és japán technológia felhasználásával készülnek. Ennek végeredménye egy rendkívül strapabíró, kopásálló, kis nyúlású monofil zsinórcsalád, amely tökéletes összhangban van a modern feederhorgászat igényeivel.

By Döme Team Feeder Super Sensitive

A család különböző tagjait további finomhangolással, még egyedibbé tettük. A Super Sensitive a finomszerelékes és versenyhorgászatok szinte láthatatlan társa. Magas szakítószilárdságú professzionális damil.

By Döme Team Feeder Long Cast

A Long Cast speciálisan a távoli dobásokhoz készült, egyedi dobást segítő bevonattal ellátott, gyorsan süllyedő, kis nyúlású zsinór. Ideális a távdobós feeder horgászathoz! A 0,20mm-es verziót a medium-heavy botokhoz vagy az érzékeny spicctagú távdobó feederekhez ajánljuk dobóelőkével!

By Döme Team Feeder Master Carp

A Master Carp egy redkívül sima felületű,különösen strapabíró zsinór,amely akadós terepen is helytáll. Feltűnő színe miatt az éjszakai horgászatokhoz is ideális.

By Döme Team Feeder Fine Max

A Fine Max zsinór elsődleges ismertetője a színe, amely élénk királykék árnyalatú, akárcsak a névazonos termékcsoport egyéb eszközein látható díszítő elemek. Ez a zsinór ugyanakkor nem csak az esztétikai szempontoknak felel meg, mivel egy magas szakítószilárdságú, professzionális damil. A finomszerelékes és versenyhorgászatok tökéletes társa. A terhelhetőségért, valamint hosszú élettartamért pedig kopás- és UV-álló bevonat felel.

Bízunk benne, hogy sikerült kiválasztani a feeder horgászat módszeredhez legjobban illő monofil By Döme zsinórt. A webáruház kínálatában minden típust és minden átmérőt megtalálsz.

Mutass többet
Találatok száma: 25
Lista szűrése