Szűrők
Bruttó ár
2788Ft Ft10991
Akciós / Új
(2)
Gyártó
(42)
(5)
Legnépszerűbb termékeink
(1)
Raktáron
(16)
(33)
Átmérő
mm (1)
mm (2)
mm (1)
mm (1)
mm (2)
mm (1)
mm (6)
mm (1)
mm (7)
mm (6)
mm (4)
mm (3)
mm (1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Fox monofil zsinór

Maga a márka az angolos horgászat közkedvelt termékeit részesíti előnyben. Hazánkban is egy nagyobb teret hódít ez a fajta horgászat. De gondoltak az igazán komoly és kemény bojlis horgászokra is. Zsinór palettája semmiféle túlzás nélkül mondhatom, mindenféle igényt kielégít.
Eleinte egyszerű szürke vagy éppenséggel Camo zsinórokat dobott piacra, de a színes, azaz Fluo zsinórok térhódításának ő sem tudott megálljt parancsolni és piacra dobta az Exocet Fluoro Orange szériát. A valóban népszerű elődje az Exocet szériából lett kifejlesztve. Jól látható fluoro narancs színének  köszönhetően jól látható nappal és éjjel egyaránt. Különösen ajánlott a használata a telepített vizeken, ahol sok kapásra számíthatunk. A kis átmérő és a lágyság teszi alkalmassá a távdobásokhoz.  Személyes kedvencemmé nőtte ki magát pillanatok alatt. Az időm sajnos elég kevés és így az intenzíven telepített tavakat látogatom, ahol azért hatalmas segítségemre van a narancsszín, hiszen tudom, hol jár a zsinórom.
Következő a Fox Eos zsinór ,mellyel hatalmas szakadékot íveltek át, hiszen rendkívül magas minőséget abszolút megfizethető áron értékesíti. 1000méteres kiszerelésekben kerülnek a polcokra és 10lb-től egészen 20lb-ig vannak forgalomban. Rendkívül széles az átmérő palettája így mindenki megtalálja a számára ideális átmérőt.
Következő a Fox Soft Steel Adaptive széria. A legendás Soft Steel zsinór már elérhető a továbbfejlesztett terepszínben, mely segíti a vízben történő álcázást. Nagyon lágy és kis átmérőjű, így tökéletes a távoli dobásokhoz és kiemelkedő a kopásállósága. 1000méteres kiszerelésben van jelen és 13lb-től 23lb-ig vannak jelen a piacon.
A következő két zsinórt egy lapon említeném, hiszen mind a kettő a felszíni horgászatokhoz lett kitalálva. A Fox Zig & Floater Hooklink és a Fox Surface Float Line tökéletes mind a felszíni és akár a Zig-es szerelékek kivitelezésére. Amint azt a neve is mutatja, a Surface kifejezetten felszíni horgászathoz lett kifejlesztve és 2014-es forgalomba hozatala óta máris rendkívül közkedvelt lett a horgászok körében. Lebeg a vízen. Vékony és a vízben szinte láthatatlan. Ultra lágy a könnyű dobások érdekében. Mindenki megtalálja a Fox monofil zsinór kínálatában a számára megfelelőt.

Gyártó/Forgalmazó: Fox International Group LTD. Belgium, 21255 Beerse, Dennenlaan u 3/A

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászzsinór, horgászati célra. Főzsinórnak és horog-előkezsinórnak egyaránt használható.

A horgászzsinór anyaga: nylon

Tisztítása: -

Gyermekektől elzárva tartandó! 

Nem lebomló anyag, kérjük a kijelölt hulladékgyűjtőbe dobja!

Mutass többet
Találatok száma: 49
Lista szűrése