9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

by Döme fonott zsinór


A by Döme Team Feeder termékcsaládra mindig is jellemző volt, hogy óriási palettájával mondhatni elkényeztetni a horgászokat. A botok, orsók, táskák mellett minden olyan aprócikket megkapunk, amit a modern feederhorgászat igényel. Ami a Döme Gábor nevével fémjelzett zsinórokat illeti, azok a kezdetek óta monofil zsinórok voltak. Hosszú ideig nem merült fel, hogy ezen változtassanak, hiszen tökéletesen megállták a helyüket minden helyzetben és a legkeményebb igénybevétel sem ártott nekik. Mindenféle átmérőben, kiszerelésben és színben kaphatóak voltak. Egyvalami azonban hiányzott: egy fonott zsinór. Mivel a feederhorgászok felismerték a fonott zsinórok előnyeit, egyre nagyobb számban kezdték el használni orsóikon ezeket. Idő kérdése volt csupán, hogy by Döme felirattal is megjelenjen egy tekercs, és ez nem lett más, mint a Blue Feeder Braid zsinórcsalád

A Blue Feeder Braid zsinórok előnyeit nehéz lenne maradéktalanul felsorolni, néhányat azonban megemlítünk: nyúlása gyakorlatilag nulla százalék, így minden apró kapást tökéletesen továbbít a bot felé. Azonos szakítószilárdság eléréséhez kisebb átmérőjű zsinór is megfelel, így használatukkal a dobástávolság is megnövekedhet. A jellegzetes kék színnek köszönhetően tökéletesen látható kevésbé kedvező fényviszonyok mellett is, a vízben ugyanakkor nem feltűnő a hal számára. A kék szín ráadásul szokatlanul egyedivé teszi felszerelésünket. Szövési technológiájának köszönhetően tökéletes kör keresztmetszete van, amelyet meg is őriz. Felületkezelésének köszönhetően még kopásállóbb, még kevesebb vizet vesz fel és használat közben pedig halkabban működő, mint az átlagos fonott zsinórok. Japán technológiával készül és hihetetlenül erős. Csomótűrése kiváló, szakítószilárdságát kötve is megőrzi.

A gyári dob, amelyre a zsinórt felcsévélve kapjuk, egy okos megoldással van ellátva: lehetővé teszi számunkra, hogy az orsónkra áttekercseljük a zsinórunkat vele. A dob segítségével végig feszesen tudjuk tartani, ezáltal tökéletes zsinórképet kaphatunk. A by Döme Team Feeder Blue Feeder Braid minden olyan követelménynek megfelel, amit egy fonott zsinórtól várunk, sőt, túlteljesíti azokat. Elérhető öt különböző átmérőben a Halcatraz horgászcentrum és horgász webáruház kínálatában! További by Döme Team Feeder termékek a linken találhatók.

Mutass többet
Találatok száma: 5