Nevis fonott zsinór

Bizonyára minden valamire való horgász használt már valamilyen módszerhez fonott zsinórt. Rendkívül széleskörű felhasználási lehetőséggel rendelkezik. Használható horogelőkének, főzsinórnak és dobóelőkének. Szinte bármilyen horgászmódszerhez alkalmazhatóak a fonott zsinórok. Fontos tulajdonságai közé tartozik a magas szakítószilárdság, jó kopásállóság és az abszolút nulla nyúlás. A pergető horgászatban a kontakt miatt érdemes alkalmazni fonott zsinórt. Napjainkban egyre több feeder horgász választja az orsó dobjának feltöltésére a fonott zsinórt. Kifejezetten népszerűek a harcsa horgászok körében a vastag, strapabíró fonott zsinórok. Fontos tudni, hogy mielőtt feltöltöd az orsó dobjára tenned kell alá monofil zsinórt. Ez arra szolgál, ,hogy terhelés alatt ne csússzon meg a zsinór a dobon.

Lássuk a Nevis fonott zsinórok kínálatát. Elérhető a márka választékában számos horogelőkének való fonott zsinór. Ezeket a Nevis előkezsinór kategóriában érdemes keresni. Ez a Nevis Technology fonott zsinór és az S-Braid fonott zsinór. Mindkettő széles választékban elérhető vékony átmérőtől egészen a 0,30 mm-es vastagságig.

Főzsinórként kifejezetten népszerűek a Nevis Secure fonott zsinórok. Verhetetlen áron kerül forgalomba 0,06 mm től egészen 0,50 mm-es átmérőig. Ezzel a széles méretpalettával minden horgászmódszerhez kínál alternatívát. Főzsinórként is megállja a helyét, de használhatod horogelőkének. A 0,20 mm fölötti méretek kifejezetten alkalmasak fonott dobóelőke készítésére. A vékonyabb méretek ajánlottak feeder horgászathoz. A zsinór felületkezelése miatt rendkívül kopásálló. Zöld színe miatt beleolvad a környezetbe, és az óvatos halak is megtéveszthetők a használatával.

A Nevis Big Cat fonott zsinór egy igazán robosztus felépítésű típus. A használata lehetővé teszi az igazán nagy méretű harcsák partra segítését. Folyó vízben és állóvízben egyaránt alkalmazható. Magas kopásállóságú fonott zsinór, ami igazán jól bírja az akadós terepet. Nagy kiszerelésben kapható, ezért a behúzós harcsahorgászatra is alkalmas. UV álló zsinór, ezért hosszú távon alkalmazható, amennyiben nem éri sérülés.

Bízunk benne, hogy a Halcatraz online horgász webáruház kínálatában találsz számodra megfelelő fonott horgász zsinórt. Amennyiben kérdésed merül fel a zsinór kiválasztásában és szaktanácsra van szükséged, keress bennünket bizalommal.

Mutass többet
Találatok száma: 44
Lista szűrése