9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Fox fluorocarbon zsinór

Szinte minden bojlis horgász ismeri a Fox márkanevet. Ez nem csupán egy márka, hiszen megszámlálhatatlan újítást vezetett be a pontyozó horgászatban. A horgász zsinórokon belül a Fox termékpalettáján szinte minden típusú zsinór megtalálható. A különböző bevonatos, hámozható fonott zsinórok széles választékban megtalálhatók. Remek kínálattal rendelkezik a Fox a monofil főzsinórok terén. Kifejezetten nagy, 1000 méteres tekercsek érhetők el szinte minden méretben és színben. A Fox fluorocarbon zsinórok - rendkívül népszerűek a pontyozó horgászok körében a fluorocarbonból készült előkék.

Miért érdemes fluorocarbon zsinórt használni?

Speciális horgász zsinór, amely szinte láthatatlan a vízben. A legnagyobb előnye a monofil zsinórral szemben, hogy merevebb. Előnyt jelent, hiszen kevesebb gubanc produkálható a használatával. A fluorocarbon zsinór nyúlása sokkal alacsonyabb a nejlon zsinórokkal szemben. A legtöbb helyzetben alkalmas becsapni a halakat, ahol tiszta a víz színe. Eredményesen használható köves, kagylós közegben is. Magas kopásállósággal rendelkeznek a fluorocarbon zsinórok, ezért fárasztás közben előnyhöz vezet a használata. Süllyedő mivoltának hála sikeres használatot jelent a mélyebb bányatavakban is. Kiváló pontyozó végszerelék készíthető belőle.

Milyen előke köthető fluorocarbon zsinórból?

Véleményem szerint ennek csak a fantázia szabhat határt. Azonban vannak olyan végszerelékek, amelyek fluorocarbon zsinórból kifejezetten népszerűek és eredményesek. Az egyik ilyen horogkötési módszer a D-Rig. Számos területen bizonyított a pontyhorgászatban, ezért erősen ajánlom a kipróbálását. Léteznek belőle előkötött változatú szerelékek, ezért először érdemes kipróbálni egy ilyet.

Miért érdemes Fox fluorocarbon zsinórt választani?

A fluorocarbon zsinórok jobb eredmény eléréséhez vezetnek, ha helyesen használod őket. Főzsinórnak egyáltalán nem ajánljuk, viszont horog kötéséhez annál inkább. A fluorocarbon zsinór fénytörése a víz fénytörésével megegyezik ezért láthatatlan marad a meder alján. A Fox Illusion fluorocarbon zsinór kiváló választás a bojlis horgászok számára. Magas kopásállósága miatt biztos lehetsz benne, hogy nem fog cserbenhagyni a hal fárasztása közben. A használatával több kapást érhetsz el, mint hagyományos monofil zsinórral.

Keresd a Halcatraz online horgász webáruház kínálatában.

Mutass többet
Találatok száma: 5