Szűrők
Bruttó ár
15989Ft Ft15991
Csapágyszám
(1)
Fékrendszer, Típus
(1)
Gyártó
(1)
Méret
(1)
Pótdobok száma
(1)
Áttétel
(1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Spro távdobó orsó

A távdobó orsók jelentősen megszaporodtak a horgászok körében. A horgászati módszerek változása eredményezi a minőségi távdobó orsók iránti keresletet. Napjainkban nem csak a bojlis horgászoknak van szüksége távdobó horgász orsóra. Jelentősen nőtt a feeder horgászok száma, akik nagy távolságra horgásznak. Erre alkalmas választás lehet 3,90 méteres vagy 4,20 méteres távdobó feeder bot. A bojlis horgászbotok megkövetelik a távdobó orsóval történő párosítást. Fontos eszköz a távdobásban a kiváló minőségű távdobó orsó, mert nagy szerepe van a horgászatban. Megfelelően nagy átmérőjű dobbal kell rendelkeznie. Ez elősegíti a zsinór könnyed lefutását az orsó dobjáról és nem lesz „hurkás” a horgász zsinór. Ez annak köszönhető, hogy nagyobb átmérőben tekercselik fel a dobra a zsinórt a távdobó orsók.
Kifejezetten fontos a megfelelő minőségű távdobó zsinór választása. Alacsony nyúlású, nagy szakítószilárdságú horgász damil az ideális választás. 

A Spro távdobó orsók remek ár-érték aránnyal rendelkeznek. Nem csak a kezdő horgászok számára ajánlott termékekről van szó. Azoknak a horgászoknak is nyugodt szívvel ajánljuk, akik már korábban szereztek tapasztalatot a horgászatban. A Spro távdobó orsók csigatengelyes dobemelő rendszerrel készülnek. Ez a dobemelő rendszer hosszú távon stabil és megbízható társ marad. Csendes futással és precíz zsinórképpel rendelkezik. A zsinór szinte milliméter pontossággal kerül a dobra egymás mellé. 

A Spro Super Caster távdobó orsó már hosszú évek óta gyártott elsőfékes orsó. A távdobó orsók között a Super Caster belépő szintű terméknek tekinthető az árát tekintve. Na de, a minősége felsőbb kategóriás orsókat is megszégyenít. Precíz, letapadás mentes elsőfékkel rendelkezik. Ez a fékrendszer meglepően pontosan állítható és megfelelően adagolja a zsinórt a fárasztás során. A nagyméretű alumínium hajtókarnak köszönhetően egy tekeréssel közel 100 centiméter zsinórbehúzásra képes. Ennek fontos szerepe van a nagy távolságú dobásoknál, hiszen kevesebb hajtókar mozdulattal kell betekerni a végszereléket. A csúszásmentes fogásról a gumírozott fogantyú gondoskodik. A 6000-es méretű dobnak köszönhető, hogy megfelelő zsinórkapacitással rendelkezik. Behúzós horgászatra is alkalmas, hiszen 0,30 mm-es zsinórból 300 méter fér rá a dobra. A balatoni behúzós horgászat kedvelői számára is alkalmas lehet a Spro Super Caster. Az orsó belsejében 3+1 db acél golyóscsapágy dolgozik a sima futás miatt. Az orsó áttétele 4,8:1-es, ami lassított dobemelésnek nevezhető. Ez gondoskodik a precíz zsinórképről. A Spro Super Caster távdobó orsó súlya mindössze 559 gramm. Az egész napos horgászat sem fog gondot okozni a használatával, hiszen könnyű orsóról van szó. A Spro mintájára számos Nevis távdobó orsó került a forgalomba, amelyek még sikeresebbnek elődjüknél. A Nevis orsók rengeteget fejlődtek az utóbbi 3-4 évben. Kifejezetten jó gyárakban készülnek és a legkorszerűbb gyártási technológiáknak megfelelnek. Hihetetlen, hogy a jelenleg kapható 18-25 ezer forintos árkategóriában található orsók milyen szépen futnak és kellemes a tapintásuk. 

Vásárolj online horgászfelszerelést a Halcatraz horgász webáruház kínálatából. Valós raktárkészletről küldjük el neked a megrendelt termékeket legfeljebb 2 munkanapon belül. Hűségpontokkal díjazzuk a rendszeres vásárlást, amit később le lehet vásárolni.

Mutass többet
Találatok száma: 1
Lista szűrése