Szűrők
Bruttó ár
19489Ft Ft36991
Csapágyszám
(2)
(7)
Fékrendszer, Típus
(1)
(9)
Gyártó
(11)
Méret
(1)
(5)
(2)
(1)
(1)
Pótdobok száma
(9)
Raktáron
(6)
(5)
Áttétel
(2)
(7)
(1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Nevis Távdobó orsó

A távdobó orsók térhódítása megkérdőjelezhetetlen. Bizonyára találkoztál már olyan horgásztóval, ahol el kellett érni legalább 100 méteres távolságot, hogy kapáshoz juss. A bojlis horgászszett nélkülözhetetlen része a megfelelő távdobó orsó. Ezek a praktikus orsók lehetővé teszik a távdobó zsinór könnyed lefutását az orsó dobjáról. Nem elég a remek dobástechnika, ha nincs megfelelő eszköz hozzá. Érdemes nagy átmérőjű dobbal szerelt, kúpos dobkialakítású távdobó orsót választani a cél elérése érdekében. A távdobó orsókat hagyományos elsőfékkel, illetve népszerű nyeletőfékrendszerrel is lehet választani. Ezt NEKED kell eldönteni, hogy mi számít fontosnak a horgászataid során. 

Mi számít fontosnak a legjobb távdobó orsó kiválasztásakor? 

A távdobó orsó súlya, nagyban befolyásolja a kényelmet. Hiszen könnyen elnehezítheti az alapvetően könnyű horgászbotot egy nehéz távdobó orsó. Az orsó súlyát legkönnyebben úgy lehet csökkenteni, hogy elsőfékes orsót alkalmazol nyeletőfékes helyett. A nyeletőfék szerkezete plusz súlyt jelent az orsó belsejében, illetve egy plusz hibalehetőséget is tartogat. Nem lebeszélni szeretnénk a nyeletőfékről, de érdemes meggondolni kihasználod-e. A nyeletőfékes távdobó orsók elsőszámú hibája, hogy megszűnik a kapcsolat a fárasztási és üzemi fék között. Magyarul nem tudod átváltani a nyeletőféket. Szerviz hiányában használhatatlanná válik a nyeletőfék. A legjobb megoldás a gyorsfékkel ellátott távdobó orsó kiválasztása. Nincs benne plusz súly a nyeletőfék miatt és könnyedén lazítható majd felkeményíthető a fékrendszer.

Nem csak a bojlis horgászszett része lehet távdobó orsó. Egyre több távdobó feeder felszerelést értékesítünk, hogy a kívánt távolságba lehessen juttatni a feeder végszereléket. A feeder távdobó orsók sekélyebb dobbal vannak fölszerelve. Ennek hatására lecsökken a zsinórkapacitás, így vékony távdobó zsinórból nem kell föltölteni rá sokszáz métert. A Nevis orsók rengeteget fejlődtek az utóbbi 3-4 évben. Kifejezetten jó gyárakban készülnek és a legkorszerűbb gyártási technológiáknak megfelelnek. Hihetetlen, hogy a jelenleg kapható 18-25 ezer forintos árkategóriában található orsók milyen szépen futnak és kellemes a tapintásuk. 

Miért számítanak ilyen jó ár-érték arányúnak a Nevis távdobó orsók?

A kulcs a hazai forgalmazásban rejlik. Nincs a Nevis forgalmazó és a kiskereskedelmi üzletek között disztribúciós forgalmazó hálózat. Közvetlenül a márka magyarországi képviselőjétől jutunk mi is a termékekhez, aki közvetlenül a gyárból veszi a termékeket. Kevesebb kézen mennek át a termékek, így tudják a Nevis távdobó orsókat kifejezetten jó áron adni. 
 
Essen szó a Nevis távdobó orsók kínálatáról.
Jelen kategóriában első fékkel szerelt Nevis távdobó orsókat találhatsz. A Nevis belépő modellje a távdobó orsók között a Motive Carp 6000 típusú modell. Lehengerlő dizájn, kellemes tapintású anyagok jellemzik. Ebben a kategóriában hihetetlen, de 105 cm zsinórbehúzást tud egy hajtókar fordulat alatt. A hagyományos és megbízható csigás dobemelés miatt szép zsinórképet rak a nagyméretű távdobó dobjára. A mindenkori legmodernebb elvárásoknak megfelelő gyorsfék dolgozik az orrában. A gyorsfékrendszer fél fordulattal nyitható-zárható.
A bojlis távdobó orsók következő típusa az Amethyst orsócsalád. Elérhető három különböző dobmérettel. A 6000-es mérettől egészen a nyújtott 9000-es méretű változat is megtalálható. Igazán könnyen pereg le róla a zsinór a távdobás érdekében. A kisebb méretű verziót 3,60 méteres bojlis botra, míg a hosszú dobos orsót 3,90 méteres bojlis botra ajánljuk. 
A Nevis távdobó elsőfékes orsók csúcsa a Mojo 8000. Hidd el, ha egy nagynevű gyártó neve szerepelne rajta beleillene a kínálatába. Ebben az orsóban minden benne van, amire szükség lehet. A kiváló dizájn, sima futás mellett lassú dobemelés került bele. Méltóságteljesen, precízen teszi a zsinórszálakat milliméter pontossággal egymás mellé. Természetesen gyorsfék működteti az elsőfék rendszerét. Ezzel az Nevis távdobó orsóval könnyedén át lehet dobni a tavat, ha erre van szükség. A Nevis Primus Feeder távdobó feeder orsóval gondolt a finomszerelékes horgászokra. A Primus Feeder elérhető 5500-as és 6000-es dobmérettel. A dobkialakítása vékony zsinórokhoz lett kifejlesztve, csökkentett kapacitással. Kifejezetten a 3,90 méteres és 4,20 méteres távdobó feeder botokhoz ajánlott. A használatával könnyedén 100-120 méteres dobásokat lehet vele elérni. 
Vásárolj online horgászfelszerelést a Halcatraz horgász webáruház kínálatából. Valós raktárkészletről küldjük el neked a megrendelt termékeket legfeljebb 2 munkanapon belül. További Nevis termékekért kattints a linkre!
Mutass többet
Találatok száma: 11
Lista szűrése