Szűrők
Bruttó ár
15989Ft Ft36991
Akciós / Új
(2)
Csapágyszám
(2)
(7)
Fékrendszer, Típus
(1)
(9)
Gyártó
(11)
Méret
(1)
(5)
(2)
(1)
(1)
Pótdobok száma
(9)
Raktáron
(5)
(6)
Áttétel
(2)
(7)
(1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Nevis Távdobó orsó

A távdobó orsók térhódítása megkérdőjelezhetetlen. Bizonyára találkoztál már olyan horgásztóval, ahol el kellett érni legalább 100 méteres távolságot, hogy kapáshoz juss. A bojlis horgászszett nélkülözhetetlen része a megfelelő távdobó orsó. Ezek a praktikus orsók lehetővé teszik a távdobó zsinór könnyed lefutását az orsó dobjáról. Nem elég a remek dobástechnika, ha nincs megfelelő eszköz hozzá. Érdemes nagy átmérőjű dobbal szerelt, kúpos dobkialakítású távdobó orsót választani a cél elérése érdekében. A távdobó orsókat hagyományos elsőfékkel, illetve népszerű nyeletőfékrendszerrel is lehet választani. Ezt NEKED kell eldönteni, hogy mi számít fontosnak a horgászataid során. 

Mi számít fontosnak a legjobb távdobó orsó kiválasztásakor? 

A távdobó orsó súlya, nagyban befolyásolja a kényelmet. Hiszen könnyen elnehezítheti az alapvetően könnyű horgászbotot egy nehéz távdobó orsó. Az orsó súlyát legkönnyebben úgy lehet csökkenteni, hogy elsőfékes orsót alkalmazol nyeletőfékes helyett. A nyeletőfék szerkezete plusz súlyt jelent az orsó belsejében, illetve egy plusz hibalehetőséget is tartogat. Nem lebeszélni szeretnénk a nyeletőfékről, de érdemes meggondolni kihasználod-e. A nyeletőfékes távdobó orsók elsőszámú hibája, hogy megszűnik a kapcsolat a fárasztási és üzemi fék között. Magyarul nem tudod átváltani a nyeletőféket. Szerviz hiányában használhatatlanná válik a nyeletőfék. A legjobb megoldás a gyorsfékkel ellátott távdobó orsó kiválasztása. Nincs benne plusz súly a nyeletőfék miatt és könnyedén lazítható majd felkeményíthető a fékrendszer.

Nem csak a bojlis horgászszett része lehet távdobó orsó. Egyre több távdobó feeder felszerelést értékesítünk, hogy a kívánt távolságba lehessen juttatni a feeder végszereléket. A feeder távdobó orsók sekélyebb dobbal vannak fölszerelve. Ennek hatására lecsökken a zsinórkapacitás, így vékony távdobó zsinórból nem kell föltölteni rá sokszáz métert. A Nevis orsók rengeteget fejlődtek az utóbbi 3-4 évben. Kifejezetten jó gyárakban készülnek és a legkorszerűbb gyártási technológiáknak megfelelnek. Hihetetlen, hogy a jelenleg kapható 18-25 ezer forintos árkategóriában található orsók milyen szépen futnak és kellemes a tapintásuk. 

Miért számítanak ilyen jó ár-érték arányúnak a Nevis távdobó orsók?

A kulcs a hazai forgalmazásban rejlik. Nincs a Nevis forgalmazó és a kiskereskedelmi üzletek között disztribúciós forgalmazó hálózat. Közvetlenül a márka magyarországi képviselőjétől jutunk mi is a termékekhez, aki közvetlenül a gyárból veszi a termékeket. Kevesebb kézen mennek át a termékek, így tudják a Nevis távdobó orsókat kifejezetten jó áron adni. 
 
Essen szó a Nevis távdobó orsók kínálatáról.
Jelen kategóriában első fékkel szerelt Nevis távdobó orsókat találhatsz. A Nevis belépő modellje a távdobó orsók között a Motive Carp 6000 típusú modell. Lehengerlő dizájn, kellemes tapintású anyagok jellemzik. Ebben a kategóriában hihetetlen, de 105 cm zsinórbehúzást tud egy hajtókar fordulat alatt. A hagyományos és megbízható csigás dobemelés miatt szép zsinórképet rak a nagyméretű távdobó dobjára. A mindenkori legmodernebb elvárásoknak megfelelő gyorsfék dolgozik az orrában. A gyorsfékrendszer fél fordulattal nyitható-zárható.
A bojlis távdobó orsók következő típusa az Amethyst orsócsalád. Elérhető három különböző dobmérettel. A 6000-es mérettől egészen a nyújtott 9000-es méretű változat is megtalálható. Igazán könnyen pereg le róla a zsinór a távdobás érdekében. A kisebb méretű verziót 3,60 méteres bojlis botra, míg a hosszú dobos orsót 3,90 méteres bojlis botra ajánljuk. 
A Nevis távdobó elsőfékes orsók csúcsa a Mojo 8000. Hidd el, ha egy nagynevű gyártó neve szerepelne rajta beleillene a kínálatába. Ebben az orsóban minden benne van, amire szükség lehet. A kiváló dizájn, sima futás mellett lassú dobemelés került bele. Méltóságteljesen, precízen teszi a zsinórszálakat milliméter pontossággal egymás mellé. Természetesen gyorsfék működteti az elsőfék rendszerét. Ezzel az Nevis távdobó orsóval könnyedén át lehet dobni a tavat, ha erre van szükség. A Nevis Primus Feeder távdobó feeder orsóval gondolt a finomszerelékes horgászokra. A Primus Feeder elérhető 5500-as és 6000-es dobmérettel. A dobkialakítása vékony zsinórokhoz lett kifejlesztve, csökkentett kapacitással. Kifejezetten a 3,90 méteres és 4,20 méteres távdobó feeder botokhoz ajánlott. A használatával könnyedén 100-120 méteres dobásokat lehet vele elérni. 
Vásárolj online horgászfelszerelést a Halcatraz horgász webáruház kínálatából. Valós raktárkészletről küldjük el neked a megrendelt termékeket legfeljebb 2 munkanapon belül. További Nevis termékekért kattints a linkre!

Gyártó/Forgalmazó: Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra.

A horgászorsók anyaga: műanyag, műanyag-kompozit, fém, alumínium,  kenőanyag.

Nedves törlőkendővel tisztítsa!

Kérjük ne szedje szét hiba esetén!

Meghibásodás, hiba esetén a karbantartást, javítást bízza szakszervizre!

Az horgász orsó felkapókarját minden esetben kézzel váltsa át!

A horgász orsó zsinórtárolásra használható, nem erőátvitelre!

Mutass többet
Találatok száma: 11
Lista szűrése