Szűrők
Bruttó ár
32788Ft Ft115991
Csapágyszám
(5)
(1)
(3)
Fékrendszer, Típus
(4)
(6)
Gyártó
(10)
Méret
(1)
(1)
(2)
(1)
(3)
(1)
(1)
Pótdob anyaga
(1)
Pótdobok száma
(8)
(1)
Raktáron
(5)
(5)
Áttétel
(1)
(4)
(3)
(1)
(1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

FOX távdobó orsók

A nyíregyházi Halcatraz Horgászcentrumnak hatalmas szerepe van abban, hogy az indulásakor külföldön más jól ismert FOX pontyos márka kínálata a hazai horgászok számára is elérhetővé vált. Mára teljesen természetes, hogy egy jobb horgászboltban megtalálhatóak a FOX termékei, ezeket a horgászaink nagy megelégedéssel használják is. Számtalan pecás hord rókás ruhát, tele van a horgász ládája a jellegzetes khaki-narancs aprócikkekkel, és legalább ugyanennyien bízzák életük halát FOX botokra vagy orsókra.

A FOX távdobó orsói már számtalan alkalommal bizonyították, hogy igenis van helyük a piacon. Itt van mindjárt a FOX EOS 12000 típusjellel ellátott darab. Erős és gyors elsőfékkel szerelték, kapott egy rotorvédelmet és számtalan egyéb újítás és fejlesztés jellemzi. A gyártó nem spórolt a csapágyakkal sem, 7+1db található benne. Nagyméretű és viszonylag nehéz orsó, a gyártó még spod orsóként is ajánlja.

Meg kell ismernünk a FOX legendás FX11-es távdobó orsóját. Ez az az orsó, amely két év folyamatos fejlesztés és tesztelés eredményeként született meg és azonnal óriási siker lett.Európában mindenhol használni kezdték és hamar felmerült az igény további, hasonlóan jó tulajdonságokkal, de eltérő méretekkel rendelkező orsók iránt. Így jött létre a következő változat, ami a 2017-es év már említett nagysikerű orsójának, az FX11-nek a kistestvére. Ez nem más, mint a FOX FX9. Minden olyan pozitív tulajdonsággal rendelkezik, amivel az elődje, csak a mérete lett egy kicsit csekélyebb. Ennek köszönhető, hogy már a feederhorgászat szerelmesei is bátran foghatják a kezükbe, de klasszikus pontyos orsóként is nagyszerűen megállják a helyüket. Dobemelése extra lassú, ami hibátlan zsinórfektetést és zsinórképet eredményez. Egy teljes hajtókarfordulatra 80cm zsinórt húz be. Csakúgy, mint az FX11-nél, a nyújtott dobnak és a hibátlan zsinórprofilnak köszönhetően hihetetlen dobástávolság érhető el vele. Az FX11 mellett az FX9 az egyik legnagyobb számban értékesített távdobásra is alkalmas orsó a FOX-nál. Súlya 560g.Az elnevezésből könnyedén kitalálható, hogy az FX13 pedig nem más, mint a már említett FX11 nagyobb méretűre növelt változata. Rendkívüli paraméterekkel rendelkezik, ez egy minden ízében nagyhalas, valódi távdobó orsó. Dobemelése szuper lassú, egy hajtókarfordulatra 90cm-t képes behúzni. Igazán nagy, 13000-es méret jellemzi, 5+1 csapággyal szerelt és rendkívül strapabíró házzal rendelkezik. Általánosságban elmondható, hogy a FOX távdobó orsók nem belépő szintű darabok. Ezt tükrözi az áruk is, ami közepes kategóriába sorolható, minőségük viszont messze felülmúlja az árukból következtetett elvárásokat.

Ha valaki egy igazán jó behúzós vagy távdobó orsót szeretne, bátran válogasson a FOX kínálatából, hiszen ezek az orsók sosem fogják cserben hagyni. A Halcatraz Horgászcentrumban bárki kézbe veheti őket és meggyőződhet róla, hogy valóban minden igényt kielégítenek. Mivel valós a raktárkészletünk, így természetesen a horgász webáruházunk kínálatában is szerepelnek. Egy napos határidővel szállítunk, így a megrendelést követő napon már bevethetők a parton is! Keressenek bennünket bizalommal! Teljes Fox kínálatunkat a linket tekintheti meg!

Mutass többet
Találatok száma: 10
Lista szűrése