Szűrők
Bruttó ár
4489Ft Ft24992
Akciós / Új
(17)
Csapágyszám
(2)
(1)
(8)
(1)
(2)
(10)
(6)
(1)
(4)
(2)
Fékrendszer, Típus
(5)
(11)
(16)
(6)
Gyártó
(40)
Legnépszerűbb termékeink
(4)
Méret
(3)
(11)
(2)
(14)
(1)
(4)
(1)
(3)
Pótdob anyaga
(5)
Pótdobok száma
(19)
(5)
Raktáron
(18)
(22)
Áttétel
(4)
(24)
(1)
(3)
(6)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Nevis Nyeletőfékes orsók

A mai világban már senkinek sem kell bemutatni a márkát. Mára a régi megbízhatatlansága szertehullott. Az egyik legmegbízhatóbb termékeket sorakoztatja fel szinte kicsi pénzért. Palettája rendkívül széleskörű. Találhatunk a feederesek számára alkalmas botokat, orsókat és rentgetek aprócikket. Zseniális feeder és pontyozó orsókkal rendelkezik a márka. Szinte mindegyik modellje bizonyított már a vízparton többször is. Kiemelhetünk egy teljesen alap vanity orsót, ami egy elnyűhetetlen modell. De megemlíthetünk egy Karma-t is, ami már egy komolyabb pontyozó orsónak felel meg. Mindenki megtalálja a számára tökéletes modellt. Találunk köztük kisebb és nagyobb orsót is. Feederes és bojlis orsót is. Akad köztük nyeletőfékes és első fékes orsó is. 

Továbbiakban beszéljünk a Nevis nyeletőfékes orsókról. Mit is jelent maga a kifejezés? Egy olyan speciális dupla fékrendszerrel ellátott peremfutó orsó, amelyen egyetlen billenő kar, vagy kallantyú elfordításával ki lehetett kapcsolni az orsó fő fékjét, így a hal ellenállás nélkül húzhatja le az orsó dobjáról a zsinórt. Használata tényleg nagyon egyszerű. Óriási előny ez a hagyományos orsókkal szemben, hiszen a helyesen beállított főfékhez nem kell hozzányúlnunk, miközben azt mégis könnyedén ki-be kapcsolhatjuk. Nevis nyeletőfékes orsók között is találhatunk többfélét. Beszélhetünk ezen belül távdobó nyeletőfékes, sima nyeletőfékes, és feeder nyeletőfékes orsókról. Ezek többnyire az orsótest, dob méretében, illetve dobkialakításban különböznek egymástól.

Távdobó nevis nyeletőfékes orsó

Nagy valószínűséggel a bojlis horgászok választják ezeket a típusú orsókat. Bár a hosszabb feederbotot használók kedvence is lehet. Méretre „nagyobb” mint hagyományos társai. A dobkialakítása széles és kissé nyújtott, kúpos. Ezek teszik lehetővé a nagyobb távolságok elérését. Ilyen orsó például a Nevis Karma különböző méretei. A kisebb méretet feeder, míg a nagyobb méretet a bojlis horgászat kedvelőinek ajánljuk. Robusztus kialakításuk miatt nagyhalas horgászatra kiválóak. Ugyan úgy beszélhetünk a Nevis Gravity-ről. Az elsőfék és a nyeletőfék rendszere precíz, egyenletes és sima zsinóradagolást tesz lehetővé a megnövelt vastagságú és átmérőjű féklamellák segítségével. Az orsó masszív és ellenáll, amely a legkeményebb helyzetekkel is megbirkózik. A sorból nem hagynám ki a Nevis Cast Maser Feeder orsóját. Közkedvelt orsó, mely biztos „társad” lehet horgászataid során. 

Sima nevis orsó

Sima nyeletőfékes orsónak a „normál” méretű orsókat mondanám mély dobbal. Ezeket az orsókat vastagabb zsinórral is feltudjuk csévélni. Az ilyen típusú nevis orsók ár-érték arányban tudják azt, amit kell. Több ilyen orsót is ebbe a kategóriába lehet sorolni. Páldául a Magnum Carp, Nevis Mytho, Vanity Xs vagy mondjuk az Avanger XT

Feeder nyeletőfékes orsó

Feeder nyeletőfékes orsók hasonlóak az előbb megemlítettekkel, viszont a dobjuk sekély. A feeder horgászat kedvelői vékony zsinórt használnak. Így hogy sekély a dob, nem kell rengeteg zsinórt felcsévélni, illetve a zsinórképünk is szép lesz. Ezek az orsók nagyon közkedveltek. Felsorolok párat, melyben biztos nem csalódnál: Nevis Aqua Feeder különböző méretei. Method Carp Feeder, Altiva Feeder. Ebben az ár-érték arányban tökéletes választások lehetnek.

Röviden ennyi is lenne ez a témakör. Nézz szét a weboldalon, ha látod, hogy készleten van, akkor 1-2 napon nálad is a csomag. További Nevis termékekért kattints a linkre.

Halcatraz! A hely, ami fogva tart!

Gyártó/Forgalmazó: Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra.

A horgászorsók anyaga: műanyag, műanyag-kompozit, fém, alumínium,  kenőanyag.

Nedves törlőkendővel tisztítsa!

Kérjük ne szedje szét hiba esetén!

Meghibásodás, hiba esetén a karbantartást, javítást bízza szakszervizre!

Az horgász orsó felkapókarját minden esetben kézzel váltsa át!

A horgász orsó zsinórtárolásra használható, nem erőátvitelre!

Mutass többet
Találatok száma: 40
Lista szűrése