Szűrők
Bruttó ár
37989Ft Ft205991
Akciós / Új
(1)
Csapágyszám
(4)
(3)
(1)
(1)
(2)
(1)
Fékrendszer, Típus
(3)
(1)
(5)
(3)
Gyártó
(13)
Méret
(1)
(2)
(3)
(3)
(3)
(1)
Pótdob anyaga
(2)
Pótdobok száma
(2)
(2)
Raktáron
(4)
(9)
Súly
295 795
Áttétel
(1)
(1)
(9)
(2)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Daiwa nyeletőfékes orsó

Te is kedveled a nyeletőfékes orsókat? Nem hiába, hiszen igazán kényelmes velük a horgászat. Egy terhet levesz a válladról, nem kell annyira figyelni a kapásra. A nyeletőfékes orsókra nem fektetnek az orsógyártók akkora figyelmet, mint a gyorsfékes társaira. Nincs ezzel baj, hiszen a legtöbb horgász a gyorsféket részesíti előnyben a nyeletőfék helyett. A horgász társadalomban megtalálható az a réteg, aki nem hajlandó megválni a nyeletőfék adta kényelemről. Kedves olvasó, lehet Te is ehhez a csoporthoz tartozol.
A nyeletőfékkel egy probléma van, amit az orsó magában hordoz egész élete során. A plusz súly. Ez a plusz súly az orsóban rejlő mechanikában és a kapcsolóban rejlik. Baromi jó érzés a bothoz sétálni és a „füstölős kapás” közben átkattintani a fárasztási fékre a Daiwa orsókat. Nyújt valami magabiztos érzést. Érezd, ahogy működik benne a mechanika. A kapcsoló átváltja a tengelyt, és indulhat a küzdelem. Érdemes összehasonlítani más gyártók hasonló árkategóriájú orsóival, hogy miről beszélek. Van a kattanásban egy kellemes érzés, ami a Daiwa nyeletőfékes orsóit kiváló minőségűvé teszi. Kiváló kapcsolási érzetet kelt bennem…

Érdemes a Daiwa nyeletőfékes orsóinak kínálatát megnézni. Lefedi mindazon típusokat, ami a magyarországi horgászigényekhez szükséges. A legújabb típusú orsók a Daiwa nyeletőfékes orsói közül 2019-ben jelentek meg. Ez az orsócsalád a Daiwa Black Widow BR LT. Kompakt mérete miatt azoknak a horgászoknak ajánljuk, akik feeder bottal horgásznak. A legkisebb 2500-as méretű verzió ideális picker bottal történő horgászathoz. Véleményem szerint úszós horgászathoz, nádi pontyozáshoz is kifejezetten jó döntés. A benne rejlő precíz nyeletőfékfékrendszer a hajtókar egynegyed fordulatával átvált az üzemi fékre. Ilyenkor indulhat a horogra akadt hal fárasztása. Minden Black Widow BR LT orsó dob peremének a kialakítása elősegíti a zsinór könnyű lefutását a dobról. Az orsók a Daiwa LT koncepción belül készültek, ami meglepően könnyű súlyt jelent maximális minőség mellett. Bizonyára ezek az orsók uralni fogják a kategóriájukat, hiszen 10-12 kilogramm fékerővel rendelkeznek kompakt méretük ellenére is. A Daiwa Castizm BR 25A hiánypótló termék a nyeletőfékes orsók között. Megtalálható benne az összes prémium termékre mutató tulajdonság. Az elnevezéséből fakadó 25A jelölés a 25 mm-es dobemelőrendszerre utal. Precíz zsinórképének köszönhetően elkerülhetőek a zsinórcsavarodásból keletkező problémák. A MagSealed techonlógiát alkalmazzák az orsóban. A mágnesolajzárást a Daiwa a NASA jóvoltából alkalmazza az orsóiban. Ennek a megoldásnak a segítségével teljesen víz és szennyeződésmentes marad az orsó belső szerkezete a mágnes olaj tengelynél történő alkalmazásával. Bírja a kemény igénybevételt szinte minden terepen. A nyeletőfékes orsók zászlóshajója a Daiwa Infinity X 5500-as modell. Ezt az orsót az örökkévalóságnak tervezték. Olyan tartós mint a nyomorúság. Ha egy autós példát kellene felhoznom rá, akkor a Mercedes Benz G osztállyal tudnám párhuzamba vonni. Hosszú évek óta forgalomban van változtatások nélkül. Minőségi orsóházzal rendelkezik, amiben mérnöki pontossággal dolgoznak a fogaskerekek. Vannak a forgalomban olcsóbbak, precízebben futó, szebb zsinórképet alkotó orsók nem tagadom. Azonban a Daiwa Infinity X nyeletőfékes orsója túléli mindegyiket. Ezt a terméket hosszú távra tervezték. Azoknak a bojlis horgászoknak ajánljuk, akik minőségi termékeket szeretnének használni hosszú távon. 

A Daiwa nyeletőfékes orsókat széleskörben megtalálod a Halcatraz Horgászcentrum online webáruházának kínálatában. Valós raktárkészletről, maximum 2 munkanapon belül kézhez kapod a megrendelt horgászfelszerelést. További Daiwa termékekért kattints a linkre.

Mutass többet
Találatok száma: 13
Lista szűrése