590,00 Ft felett Stég Product termékhez fűzőtű jár!
Még 590,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Shimano hátsófékes orsó

A Shimano horgászfelszereléseket nem kell már senkinek bemutatni. Fennállásának hosszú évei során bebizonyította a megbízhatóság megtalálható a termékeiben. A hátsófékes orsók megjelenése korábban történt az elsőfékes társaiknál. A hátsófékes orsók előnye az egyszerűségben és kényelemben rejlik. Kézbe fogva egy hátsófékes orsót, rögtön szembetűnik az orsó hátulján található fék állításának lehetősége. A megszokás szerint minden Shimano hátsófékes orsót balra tekerve lazíthatjuk, majd jobbra tekerve keményíthetjük. Azoknak a horgászoknak ajánlott, akik most ismerkednek a horgászat rejtelmeivel. Előszeretettel használják a hátsófékes Shimano orsókat a match horgászok és a hagyományos fenekező módszert alkalmazó horgászok egyaránt. Nincs benne hibalehetőség, mert kiforrott technika.

A Shimano hátsófékes orsók fékrendszere a kategóriában a legjobb. Nem jellemző rá a letapadó fékrendszer. Érdemes tudni a hátsófékes orsókról, hogy kisebb a fékerő kifejtése egy azonos méretű elsőfékes társánál. A hátsófékes orsók fejlesztését az orsógyártó vállalatok nem helyezik manapság előtérbe. Nem térnek el a jól bevált termékektől, azt viszont folyamatosan újra gondolják. Dizájnban megváltoztatják a hátsófékes orsókat, de a mechanikában nagy újítás nem jellemző. A Shimano hátsófékes orsók listaára nem haladja meg a 20.000 forintot. A kínálatban csemegézhetünk 10.000 forintot alig meghaladó termékek között.

A Shimano hátsófékes orsók között a belépő szintű modell az IX 4000-es típusú modell volt. Ezt a kategóriát azonban, szinte eladhatatlannak tekintjük. A 4-5000 forintos ársávban még nem volt megfelelő minőségű orsó a magyar piac számára. A horgászoknak azt javasoljuk szánjanak rá körülbelül 10 ezer forintot és nem fognak csalódni. Belépésként érdemes megismerkedni a Shimano Siennával. Kellemes futású, megbízható orsó a Shimano Sienna hátsófékes orsócsalád. Ezeket az orsókat meglepően könnyű hajtani, és nem kell elkölteni rá a világ összes pénzét. Kifejezetten ajánljuk azoknak a kezdő horgászoknak, akik úszós felszereléssel vagy fenekező szerelékkel veszik üldözőbe a halakat. Könnyű súlya ellenére hozza a Shimano orsóktól megszokott minőséget. A Halcatraz online horgász webáruházban 2500-as és 4000-es méretben elérhető.

Egy kategóriával és néhány ezer forinttal följebb a Catana termékcsalád foglal helyet. A Shimano Catana hátsófékes orsók a kínálatunkban teljes választékában megtalálható. A Catana orsók elérhetőek három féle méretben. 2500-as, 3000-es és 4000-es méretben találod meg a webáruházban. A 2500-as méret ideális pergetéshez a kezdő horgászok számára. Könnyű megtanulni a hátsófékes orsók használatát a segítségével. A különlegessége a Catana 3000 SRC modellnek, hogy gyorsabb áttétellel rendelkezik. Lehetővé teszi az úszós match horgászatot. A bolognai botokhoz is tökéletesen párosítható kompakt mérete miatt.A Shimano Catana 4000 RC modell a kezdő feeder horgászok számára lehet egy kompromisszum mentes választás. Elegendő fékerőt biztosít a kirohanó hal fárasztása közben. Akár 3,60 méteres feeder botra is felszerelhető és elegendő távolságra juttatható vele a végszerelék. Akkor is vedd számításba a Shimano hátsófékes orsókat, ha egy év alatt csak néhány napot tölthetsz horgászattal. Gyerekeknek is ajánljuk, hogy hátsófékes orsón gyakoroljanak az első néhány alkalommal. Sokkal kevesebb hibát véthetnek, mert a hátsófék jobban tolerálja a túlzott fék behúzását. A hátsófékes orsók jobban védve vannak a letapadás okozta problémáktól, hiszen kevésbé tud bejutni a szerkezetbe a por és homok. Ha az egyszerű, de praktikus orsókat részesíted előnyben Shimano hátsófékes orsót érdemes választani. A Shimano Baitrunner hátsófékes orsók lehetőséget kínálnak nyeletőfékkel kombinálva a horgászatot. Ezeket keresd a nyeletőfékes Shimano orsók között.

Mutass többet
Találatok száma: 0

Nincs találat.