9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!
Szűrők
Bruttó ár
4989Ft Ft14491
Csapágyszám
(1)
(2)
(3)
(1)
Fékrendszer, Típus
(7)
Gyártó
(7)
Méret
(2)
(1)
(4)
Pótdobok száma
(7)
Raktáron
(2)
(5)
Súly
300 375
Áttétel
(1)
(1)
(5)

 Egyedi csomagajánlataink

Termékeink

Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Shimano hátsófékes orsó

A Shimano horgászfelszereléseket nem kell már senkinek bemutatni. Fennállásának hosszú évei során bebizonyította a megbízhatóság megtalálható a termékeiben. A hátsófékes orsók megjelenése korábban történt az elsőfékes társaiknál. A hátsófékes orsók előnye az egyszerűségben és kényelemben rejlik. Kézbe fogva egy hátsófékes orsót, rögtön szembetűnik az orsó hátulján található fék állításának lehetősége. A megszokás szerint minden Shimano hátsófékes orsót balra tekerve lazíthatjuk, majd jobbra tekerve keményíthetjük. Azoknak a horgászoknak ajánlott, akik most ismerkednek a horgászat rejtelmeivel. Előszeretettel használják a hátsófékes Shimano orsókat a match horgászok és a hagyományos fenekező módszert alkalmazó horgászok egyaránt. Nincs benne hibalehetőség, mert kiforrott technika.

A Shimano hátsófékes orsók fékrendszere a kategóriában a legjobb. Nem jellemző rá a letapadó fékrendszer. Érdemes tudni a hátsófékes orsókról, hogy kisebb a fékerő kifejtése egy azonos méretű elsőfékes társánál. A hátsófékes orsók fejlesztését az orsógyártó vállalatok nem helyezik manapság előtérbe. Nem térnek el a jól bevált termékektől, azt viszont folyamatosan újra gondolják. Dizájnban megváltoztatják a hátsófékes orsókat, de a mechanikában nagy újítás nem jellemző. A Shimano hátsófékes orsók listaára nem haladja meg a 20.000 forintot. A kínálatban csemegézhetünk 10.000 forintot alig meghaladó termékek között.

A Shimano hátsófékes orsók között a belépő szintű modell az IX 4000-es típusú modell volt. Ezt a kategóriát azonban, szinte eladhatatlannak tekintjük. A 4-5000 forintos ársávban még nem volt megfelelő minőségű orsó a magyar piac számára. A horgászoknak azt javasoljuk szánjanak rá körülbelül 10 ezer forintot és nem fognak csalódni. Belépésként érdemes megismerkedni a Shimano Siennával. Kellemes futású, megbízható orsó a Shimano Sienna hátsófékes orsócsalád. Ezeket az orsókat meglepően könnyű hajtani, és nem kell elkölteni rá a világ összes pénzét. Kifejezetten ajánljuk azoknak a kezdő horgászoknak, akik úszós felszereléssel vagy fenekező szerelékkel veszik üldözőbe a halakat. Könnyű súlya ellenére hozza a Shimano orsóktól megszokott minőséget. A Halcatraz online horgász webáruházban 2500-as és 4000-es méretben elérhető.

Egy kategóriával és néhány ezer forinttal följebb a Catana termékcsalád foglal helyet. A Shimano Catana hátsófékes orsók a kínálatunkban teljes választékában megtalálható. A Catana orsók elérhetőek három féle méretben. 2500-as, 3000-es és 4000-es méretben találod meg a webáruházban. A 2500-as méret ideális pergetéshez a kezdő horgászok számára. Könnyű megtanulni a hátsófékes orsók használatát a segítségével. A különlegessége a Catana 3000 SRC modellnek, hogy gyorsabb áttétellel rendelkezik. Lehetővé teszi az úszós match horgászatot. A bolognai botokhoz is tökéletesen párosítható kompakt mérete miatt.A Shimano Catana 4000 RC modell a kezdő feeder horgászok számára lehet egy kompromisszum mentes választás. Elegendő fékerőt biztosít a kirohanó hal fárasztása közben. Akár 3,60 méteres feeder botra is felszerelhető és elegendő távolságra juttatható vele a végszerelék. Akkor is vedd számításba a Shimano hátsófékes orsókat, ha egy év alatt csak néhány napot tölthetsz horgászattal. Gyerekeknek is ajánljuk, hogy hátsófékes orsón gyakoroljanak az első néhány alkalommal. Sokkal kevesebb hibát véthetnek, mert a hátsófék jobban tolerálja a túlzott fék behúzását. A hátsófékes orsók jobban védve vannak a letapadás okozta problémáktól, hiszen kevésbé tud bejutni a szerkezetbe a por és homok. Ha az egyszerű, de praktikus orsókat részesíted előnyben Shimano hátsófékes orsót érdemes választani. A Shimano Baitrunner hátsófékes orsók lehetőséget kínálnak nyeletőfékkel kombinálva a horgászatot. Ezeket keresd a nyeletőfékes Shimano orsók között.

Mutass többet
Találatok száma: 7

Shimano Catana Hátsófékes Orsó 3000 SRC

Bruttó ár:
13 490,00 Ft / db
Villám nézet
Nincs raktáron Ez a termék jelenleg nincs raktáron, de Ön tud előrendelést feladni az adott termékre, így mi fel fogjuk tudni venni Önnel a kapcsolatot, amikor a termék újból rendelhető lesz!

Shimano Catana Hátsófékes Orsó 4000 RC

Bruttó ár:
14 490,00 Ft / db
Villám nézet
Nincs raktáron Ez a termék jelenleg nincs raktáron, de Ön tud előrendelést feladni az adott termékre, így mi fel fogjuk tudni venni Önnel a kapcsolatot, amikor a termék újból rendelhető lesz!