9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Hátsófékes Okuma Orsó

Az Okuma Fishing egy tajvani székhelyű cég, 1986 óta gyárt horgászfelszereléseket. Okuma fishing mindig arra törekedett, hogy olyan eszközöket adjon a horgászok kezébe, ami alkalmas a horgászélmények megélésére. A siker ne a felszerelésen múljon! Ezt követi az Okuma minden fejlesztésében. Ha a megbízhatóság az első számú szempont egy horgásztermékkel szemben, nyugodt szívvel ajánljuk az Okuma orsóit, botjait. A legmegbízhatóbb horgászfelszerelést vásároljuk meg egy tökéletes ár-érték arányban, abban biztosak lehetünk. 

Mindenki számára ismert márka az Okuma. Szinte biztos, hogy találkoztatok már valamelyik termékével. A nagyvilágban is sokszor találkoztunk a termékeivel. A választékuk jóval túlmutat a Longbow sorozaton.

Ha te bojlis horgász vagy, biztosan megtalálod a számodra megfelelő pontyozó orsót.

Lehet az távdobó orsó vagy hagyományos kialakítású, hátsófékes orsó. A nyeletőfékes orsókat kedveled? Vagy csak az egyszerű gyorsfék híve vagy? A megbízhatóság, tartósság, az erő itt is a legfontosabb tulajdonságok. 

A hátsófékes okuma orsókról

Természetesen a Halcatraz Horgászcentrumban és webáruházban találunk ilyen orsókat. Ha egyszerű, könnyen kezelhető orsót keresel, akkor meg is találtad. A hátsófékes orsók egy korszak meghatározó orsófajtái voltak. Manapság már a fejlődésük gyakorlatilag megállt, és egy ideje újból az elsőfékes orsók hódítanak egyre nagyobb teret. A 2000-res évek előtti években volt nagyon népszerű, bár még mindig vannak olyan horgászok, akik a mai napot sem tudják elképzelni nélküle. Használata nagyon egyszerű. A fékhez könnyebben hozzá lehet férni, mint az elsőfékes változatokhoz. Kevesebb karbantartásra van szükség a hátsó fékes orsóknak. Esztétikailag is megállják a helyüket a piacon. Ez az orsótípus nem a bojlis- és feederhorgászoknak lett kitalálva, ezért is fogy a gyártási számuk a gyárakban. De ha kisebb vagy match orsóra vágysz, akkor biztos nem csalódsz bennük.

Az Okuma Fina Pro XP soklamellás, filc betétes, olajozott pontos hátsó fékrendszerrel rendelkezik. 1+1 rozsdamentes acélcsapágy gondoskodik a sima futásról, illetve korrózióálló grafit ház biztosítja a hosszú élettartamot, amelyet az Okuma márkától már mindenki megszokott. Quick-set tűgörgős visszaforgásgátló, precíziós elliptikus dobemelő rendszer található benne. RESII számítógéppel tervezett és kiegyensúlyozott rotor, valamint zsinórkontroláló rendszer található az esztergált alumínium dobon. Az Okuma Carbonite II match orsó 2+1 darab hosszú élettartamú csapágyat kapott a sima futás érdekében. Precíziós, elliptikus fogaskerék rendszer és esztergált csigatengely gondoskodik a hosszú élettartamról. Az orsót sekély alumínium match dobbal látták el, amelyről könnyedén fut le a zsinór és tartozik hozzá egy grafit pótdob is. Az ergonomikus hajtókar segítségével könnyedén lehet kicsévélni a szerelékünket a partra. RESII számítógéppel tervezett és kiegyensúlyozott rotor, valamint acél felkapókar biztosítja az Okumától megszokott minőséget.
Okuma Ceymar XT Feeder orsó soklamellás fékrendszert kapott, japán olajos filc betétekkel. 7+1 csapággyal rendelkezik a sima futásért. Quick-Set tűgörgős visszaforgás gátlóval látták el. Precíziós elliptikus dobemelő rendszere van. Precíziós esztergált bronz csigával, könnyű, kényelmes EVA hajtókarfogantyú rendelkezik. Sokak által kedvelt esztergált, kéttónusú eloxált alumínium dob jár hozzá. Az Okumához híven nagy teherbírású, merev alumínium felkapókart kapott. Zsinór kontrolláló rendszer a dobon.

 Bármely típust is választod az Okuma hátsófékes orsók közül, biztosan elégedett leszel vele. Itt az online webáruházban, ha látod, hogy raktáron van és lerendeled, akkor rendelésed után 1-2 nap meg is érkezik neked. További Okuma termékekért kattints a linkre.

Halcatraz. A hely, ami fogva tart.

Mutass többet
Találatok száma: 5