Szűrők
Bruttó ár
3489Ft Ft274991
Akciós / Új
(44)
(5)
Csapágyszám
(1)
(5)
(7)
(27)
(8)
(16)
(19)
(15)
(1)
(2)
(5)
(1)
(12)
(2)
(1)
(5)
(3)
(8)
(3)
(1)
Fékrendszer, Típus
(148)
Gyártó
(154)
Legnépszerűbb termékeink
(5)
(1)
Méret
(2)
(6)
(41)
(33)
(37)
(14)
(3)
(2)
(2)
(1)
(1)
(1)
Pótdob anyaga
(7)
(2)
(4)
Pótdobok száma
(2)
(111)
(13)
Raktáron
(49)
(105)
Áttétel
(5)
(5)
(11)
(4)
(6)
(35)
(14)
(22)
(25)
(1)
(3)
(4)
(4)
(10)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Shimano elsőfékes orsók

Ha orsógyártás, akkor Shimano! Mivel a világ elsőszámú orsógyártó cégéről van szó, a Shimano név önmagában garancia a minőségre. A Shimano a horgászfelszerelések mellett egyéb szabadidős tevékenységekhez szükséges eszközök gyártásában is hatalmas múlttal rendelkezik. Az itt összegyűjtött tapasztalatokat, újításokat a horgászorsók tervezésénél is kamatoztatni tudják. Ennek köszönhető, hogy a Shimano elsőfékes orsók a piac vezető modelljei. A Shimano elsőfékes orsóit módszertől függetlenül minden horgász szívesen használja. Elég, ha csak a pontyosok által kedvelt Shimano Ultegra modellre gondolunk, amit biztosan nem kell bemutatni senkinek. A Shimano pergető orsók között évtizedek óta zászlóshajónak számító Stradic sorozat ugyancsak népszerű. Aki felsőkategóriás Shimano bojlis orsót kíván vásárolni, az Aero Technium MGS 14000 kompromisszumoktól mentes választás lehet! A ragadozóhalas horgászok számára a Shimano Stella, a Vanquish vagy a Twin Power bármelyike hibátlan minőségű darab! A Shimano feeder orsók közül a kisebb méretű és kedvező árú Aero sorozat említhető. A hosszabb, erősebb feederbotokra az Ultegra 3500, Ultegra 5500 vagy a Fliegen típus passzol.

A Shimano SpeedMaster, a BeastMaster vagy az Aerlex pedig mind olyan típusok, melyek kedvező áruk ellenére rendkívül tartósak és hosszú ideig kiszolgálják a gazdájukat. A Shimanonál természetesen azokra is gondoltak, akik tengeri környezetben szeretnék használni a felszerelésüket.

A Shimano Saragosa minden elemében egy valódi tengeri orsó. Anyaga és szerkezete ellenáll a sós víz káros hatásainak és tökéletesen megküzd az igazán erős tengeri halakkal. A hazai horgászok ezt a típust előszeretettel alkalmazzák harcsahorgászat során is.

Természetesen a belépő kategóriás Shimano pergető orsók kínálata is igen széles. Az FX, a Sienna, a Catana neveket biztosan nagyon sokan ismerik már, de a Nexave vagy a Sedona típusokat is rengeteg horgász használja.

A Shimano orsókat a világ számos orsógyártó cége próbálja lemásolni, ami a legjobb bizonyíték arra, hogy mekkora fejlesztés és mérnöki munka van ezekben az orsókban. Ez az oka annak, hogy a Shimano elsőfékes orsói utolérhetetlenek a piacon!

SHIMANO ELSŐFÉKES ORSÓK

Gyártó/Forgalmazó: Carpológia Kft, 6000 Kecskemét, Szív u.13
Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra.
A horgászorsók anyaga: műanyag, műanyag-kompozit, fém, alumínium,  kenőanyag.
Nedves törlőkendővel tisztítsa!
Kérjük ne szedje szét hiba esetén!
Meghibásodás, hiba esetén a karbantartást, javítást bízza szakszervizre!
Az horgász orsó felkapókarját minden esetben kézzel váltsa át!
A horgász orsó zsinórtárolásra használható, nem erőátvitelre!
Mutass többet
Találatok száma: 154
Lista szűrése