Szűrők
Bruttó ár
4489Ft Ft52191
Akciós / Új
(11)
Csapágyszám
(2)
(11)
(2)
(19)
(7)
(7)
(31)
(5)
Fékrendszer, Típus
(1)
(86)
Gyártó
(88)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(3)
(2)
Méret
(1)
(4)
(6)
(22)
(2)
(26)
(1)
(4)
(8)
(1)
(3)
(3)
(1)
(1)
Pótdob anyaga
(6)
(4)
(5)
Pótdobok száma
(56)
(13)
Raktáron
(14)
(75)
Áttétel
(10)
(1)
(6)
(55)
(2)
(4)
(2)
(1)
(1)
(4)
(1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Okuma elsőfékes orsók


A tajvani székhelyű OKUMA FISHING TACKLE 1986 óta gyárt horgászbotokat és orsókat. Saját hitvallásuk, hogy mindenki számára a legkiválóbb horgászati ​​élményt nyújtsák, valamint horgász társaink számára megalkossák az ehhez szükséges eszközöket, főként hibátlan orsók és botok formájában.

Az OKUMA FISHING termékeiről általánosságban elmondható, hogy minőségi és megfizethető darabok, legyen szó pergetőbotokról, pergetőorsókról, multiorsóról, harcsás orsóról, bármiről. De gondolnak a távdobókra (Inception) is. Mindegyik magas minőségű anyagokból készül és strapabíró kialakítású. Nem utolsó sorban ők odafigyelnek a dizájnra is, sőt, időnként limitált kiadású, egyedi festésű termékeket is piacra dobnak.

A Halcatraz Horgászcentrum és horgász webáruház kínálatában számtalan elsőfékes Okuma orsó szerepel. Gyakorlatilag lehetetlen bármelyiket is kiemelni a többi közül, hiszen majd mindegyik legenda a maga nemében.

Akár a Longbow sorozat a nyeletőfékesek között.

Egyediségüket bizonyítja, hogy az Okuma egyike azon kevés gyártóknak, akik a lányokra is gondolnak: nekik alkották ugyanis meg a Pink Pearl orsót, ami (ahogyan azt a neve is mutatja) rózsaszín festést kapott.

Ha pergetésre keresünk orsót magunknak, bátran válogathatunk az Okumák közül. Itt van mindjárt például az Azaki AZ-55 FD, vagy az igen tetszetős, még viszonylag újnak számító JAW sorozat. Tökéletes belépő szintű orsók – mondhatnánk az áruk alapján. Azonban ezek komoly igénybevétel esetén is megállják a helyüket.

Ha a feeder horgászat szerelmesei vagyunk, az Okuma nekünk is nyújt lehetőséget. A már jól ismert Ceymar sorozat tagjai különböző változatban és méretben kapható, bármilyen botunk is van, találunk rá megfelelőt ezek közül, akár pótdobbal együtt is. A Custom Black orsócsaládot megint csak mindenki ismeri már, akár feederes, akár bojlis horgász. (Távdobó CB-60 vagy CB-80) A harcsás horgászat kedvelőinek megérkezett a Tomcat széria, amely három különböző méretű, igazán masszív, erős orsót tartalmaz.

A bojlis horgászoknak ott a Rockaway vagy a T-Rex, a mindent vivő 8K-t pedig nem is kell említeni. Lehetetlenség lenne felsorolni minden típus tulajdonságait és előnyeit, még említés szintjén is.

Érdemes elidőzni a halcatraz.hu honlapon egy kicsit és nézegetni az Okuma termékeit. Aki pedig teheti, annak érdemes ellátogatni a Halcatraz Horgászcentrum nyíregyházi üzletébe, ahol a legtöbb darabot kézbe veheti és maga is meggyőződhet ezek minőségéről.

Gyártó/Forgalmazó: Rapala VMC France S.A.S Franciaország, 90140 Bourogne, des Chénes u.3

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra.

A horgászorsók anyaga: műanyag, műanyag-kompozit, fém, alumínium,  kenőanyag.

Nedves törlőkendővel tisztítsa!

Kérjük ne szedje szét hiba esetén!

Meghibásodás, hiba esetén a karbantartást, javítást bízza szakszervizre!

Az horgász orsó felkapókarját minden esetben kézzel váltsa át!

A horgász orsó zsinórtárolásra használható, nem erőátvitelre!

Mutass többet
Találatok száma: 89
Lista szűrése