7 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 7 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!
Szűrők
Gyártó
(1)
Hossz (m)
(1)

 Egyedi csomagajánlataink

Termékeink

Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Spro spod botok

A Spro (Sports Professionals) elnevezés magáért beszél. A horgászatot professzionális szinten űzők szívesen választják a Spro jelzéssel ellátott horgásztermékeket, hiszen ezek mindig magas minőségű, de rendkívül kedvező árú eszközöket jelentenek. Számtalan aprócikk, táska, műcsali vagy bot közül válogathatunk.

A távoli, koncentrált módon történő etetés speciális botot igényel. Sajnos még mindig akadnak olyanok, akik felelőtlenül a horgászatra szánt botjukkal próbálják a rakétát bejuttatni, fölöslegesen túlterhelve ezzel a botot. Ez a horgászbot sérüléséhez, töréséhez vezethet, pedig már igen kedvező áron beszerezhetők a célnak tökéletesen megfelelő eszközök is.

A Spro Governor Carp Spod a Spro botcsalád rakétázó tagja. A karcsú blank magas karbontartalommal és a legújabb generációs nanoszálakkal erősített. Ennek és az átgondolt tervezésnek köszönhetően óriási energia rejlik benne, még a legnehezebb etetőrakéták pontos és távoli célba juttatását is lehetővé teszi anélkül, hogy megsérülne. Kiemelkedő tulajdonsága, hogy dobás után igen rövid idő alatt visszaáll a nyugalmi helyzetbe, ezáltal elősegítve az etetőrakétánk még távolabbi pontra jutását és a zsinór akadálytalan kifutását. A nagyméretű etetőrakéta teljesen megtöltve gond nélkül 100m fölé repíthető ezzel a bottal. Ezek a botok erre lettek megalkotva, nagyszerűségük az egyszerűségben rejlik.

Elérhető a legnépszerűbb, 3,60-as és 3,90-es méretben, ráadásul kétrészes és háromrészes változatban is, elősegítve az akadálytalan szállítást. A nyélrész nedves kézzel is kiváló fogást biztosít, gyűrűi erősek és korrózióállók, orsótartója biztosan tartja a nagyméretű spod orsót is. Spod botokkal és a művelethez kapcsolódó egyéb termékekkel, információkkal kapcsolatban keresse bátran a Halcatraz horgászcentrum és horgász webshop munkatársait elérhetőségünk bármelyikén!

Mutass többet
Találatok száma: 1

Spro Governor Carp Spod 3,90m 4-5Lbs 3...

Bruttó ár:
18 490,00 Ft / db
Villám nézet
Nincs raktáron Ez a termék jelenleg nincs raktáron, de Ön tud előrendelést feladni az adott termékre, így mi fel fogjuk tudni venni Önnel a kapcsolatot, amikor a termék újból rendelhető lesz!