9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Shimano spod botok

A Shimano a kezdetek óta az egyik legjobban csengő név a horgász szakmában. Nevével ellátott botokat, orsókat a világ minden pontján találhatunk a horgászok kezében, és ez már önmagában sokat mond. A horgászat minden válfajának teljes palettáját kínálja a horgászok számára, csakis csúcsminőségű alapanyagok, alkatrészek és technológiák felhasználásával. Néhány éve azonban jelentkezett egy igen speciális igény a horgászok részéről: távolra, koncentrált módon kívántak egyszerre nagyobb mennyiségű etetőanyagot bejuttatni, többször egymás után rövid időn belül. Ehhez szükség volt egy „tartályra” (etetőrakéta) és egy botra, amely elég erős ehhez a művelethez. A Shimano ebben sem szűkölködik, rakétázó botok egész sorozatát vonultatja föl számunkra, a tőle megszokott minőségben.

Kezdjük mindjárt az egyik legjobbal, ami nem más, mint a Shimano Tribal TX Intensity Spod bot. A Tribal Spod botok legújabb generációja, amely a sorozattól megszokott minőséget képviseli. Bottáskával, 50m-es keverőgyűrűvel és ultrakönnyű, CI4+ orsótartóval!

Nem marad el teljesítményben a Shimano Tribal Distance Spod bot sem! Karbonszövettel megerősített, gerinces bottest, melynek nem akadály a 100m feletti dobás sem. A Shimano Tribal TX-A Spod bot a sikeres TX-1 továbbfejlesztett változata, mely karcsúbb, de ugyanolyan erős bottesttel rendelkezik. Javasolt kezdő rakétázóknak a kedvező ára és strapabírósága miatt.

A Shimano Tribal TX-SPOD a Shimano egyik legsikeresebb rakétázó botja. Kedvező ár, 5,00lb és 50mm-es keverőgyűrű jellemzi. 3,60-as és 3,90-es hosszban létezik.

A Shimano bojlis botok közül az Alivio lett az egyik legkedveltebb típus. Természetesen it is találunk etetőrakétás botot. A 3,60-as változatból 5,50lb-s rakétázó spod változat is készült, ez nem más, mint a Shimano Alivio DX Specimen.

A Shimano név önmagában garancia a sikerre, minőségre, professzionális horgászfelszerelésre. Itt nem lehet mellé nyúlni, bármely termékre esik a választás, az garantáltan nem okoz csalódást. A Halcatraz horgászcentrum és horgász webáruház kínálatában megtalálható!

Mutass többet
Találatok száma: 7

Shimano Tribal TX-A 12-500 Spod Bot 3,60m...

Bruttó ár:
28 490,00 Ft / db
Villám nézet
Nincs raktáron Ez a termék jelenleg nincs raktáron, de Ön tud előrendelést feladni az adott termékre, így mi fel fogjuk tudni venni Önnel a kapcsolatot, amikor a termék újból rendelhető lesz!