9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Daiwa Spod Bot

A Daiwa botok kiemelkedően jók a saját kategóriájukban. A Daiwa, mint vállalat óriási összeget tud elkölteni évről-évre fejlesztésre. Az elköltött dollár ezrekkel pedig olyan termékeket hoznak létre, amivel még nagyobb élmény a horgászat. Jelen esetben a rakétázó etetés. A

Daiwa spod botok kategóriái között minden horgász megtalálja a számára megfelelőt. A Daiwa spod botoknál nagy hangsúlyt kapott a súly csökkentés. Minden Daiwa Spod bot kifejezetten könnyűnek számít.

A belépő szintű spod botnak a Daiwa Black Widow botot ajánljuk. 2017-ben jelent meg, és töretlen a sikere. Kifejezetten jó ár-érték aránya miatt számos horgász választotta. Karcsú, de erős blank jellemzi és a nyélrész zsugorcsővel van bevonva a kényelmes fogás miatt. A gyűrűsor stabilitásáról a kétlábas titánium-oxid gyűrűk gondoskodnak.
A Daiwa Windcast spod a legjobb választás a középkategóriás spod botok között. Karcsú, gyors akciójú horgászbot, ami szinte törhetetlen az 5,0 librás terhelhetősége miatt. A Windcast Spod botnál megjelenik az 50 mm-es keverőgyűrű, ezért kifejezetten könnyedén fut ki a zsinór a gyűrűkből. A Daiwa spod bot teszt során mindig az Emblem spod botcsaládot hozzák ki győztesként. Nem hiába! Igazán jól terhelhető spod bot, aminek a karbon tartalma igen magas. Lehetővé teszi az igazán nagy távolságba történő dobásokat Spombbal és etetőrakétával. Ennél nem hiszem, hogy kell jobb spod bot egy horgásznak. Már a versenyszinten is alkalmazható az Emblem Spod bot.
2020-ban mutatta be a Daiwa a legújabb spod horgászbotját. Az Emcast spod botba belepakoltak mindent, amit 2020-ban egy 50 ezer forint körüli spod botba bele lehet. Igazán gerinces rakétázó bot, aminek nem okoz gondot a nagyméretű (L-es) Spomb vízbe juttatása nagy távolságra. A bottest elképesztő erőtartalékokkal rendelkezik. Bedobás után gyorsan visszaáll alapállapotba a bottest, nincs kilengése. A Daiwa spod botok lehetőséget nyújtanak minden horgász számára a megfelelő bot kiválasztását. Minden kategóriát lefednek, ezért kezdő horgász és versenyhorgász is megtalálja a számítását. A Halcatraz online horgászbolt kínálatában minden elérhető Daiwa spod botot készleten találsz.

A többi Daiwa terméket is megtekintheted a horgász webáruházunkban vagy a Halcatraz horgász áruházban.

Mutass többet
Találatok száma: 5